péntek, november 24, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Rogue One: A Star Wars Story"

Címke: Rogue One: A Star Wars Story

Az időben a két trilógia között játszódó első önálló Star Wars filmben a lázadók egy csoportja kockázatos tervet készít, hogy ellopja a készülőfélben lévő Halálcsillag tervrajzát.

z Entertaiment Weekly jóvoltából tegnap több kép és néhány, a történet szempontjából fontos szereplő rövid jellemzése is megérkezett a decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet-hez, többek között a főszereplő Felicity Jones, valamint Donnie Yen és Forest Whitaker karakteréről.

A várakozásoknak megfelelően meg is érkezett az első előzetes a Rogue One: A Star Wars story-hoz, ami a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet magyar címet kapta, és természetesen a nemzetközi premierrel egyidőben, azaz december 15-én érkezik a hazai mozikba is.

Bár maga a film csak december közepén érkezik, a Disney nem bíz semmit a véletlenre és már most elkezdi ontani az anyagokat az első Star Wars spin-off-hoz, a Rogue One: A Star Wars Story-hoz. Elvileg még ma megérkezik a teljes teaser trailer, de addig is itt egy rövid ízelítő az előzetesből...

Idén decemberben érkezik az első különálló Star Wars film, a Rogue One: A Star Wars Story, és már most, az év elején egyre-másra érkeznek róla a hírek. Már jó ideje tudjuk, hogy a film története az első Halálcsillag terveinek ellopása körül fog zajlani, azaz időben a Star Wars III és IV közé tehető...

Néhány dolog már kiderült az idén mozikba kerülő Rogue One: A Star Wars filmről: tudjuk hogy időben a Star Wars III és IV között játszódik, valamint azt is, hogy a középpontjában egy csapat lázadó fog állni, akik arra vállalkoznak, hogy ellopják a első Halálcsillag terveit. Érkezett azonban pár új infó is a filmhez, egyelőre hivatalosan nem megerősítve, lehetséges SPOILEREKKEL.

Közösségi oldalak

16,235RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,287FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Wolf: Nem tudom ti hogy vagytok vele de kezd nagyon unalmassá válni ez a...
  • Ganta: Ez most erős lesz……(akinek nem inge..) Az a baj,hogy a...
  • 5.: Ennek a hírnek most nagyon nem örülök. Túltolják ezt a vígjáték témát...
  • Ganta: Már a Nolan féle Batman után pihenőre kellett volna rakni szegény...
  • ingyombingyom: pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?! Affleck is...
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...