szerda, augusztus 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Rogue One: A Star Wars Story"

Címke: Rogue One: A Star Wars Story

Az időben a két trilógia között játszódó első önálló Star Wars filmben a lázadók egy csoportja kockázatos tervet készít, hogy ellopja a készülőfélben lévő Halálcsillag tervrajzát.

z Entertaiment Weekly jóvoltából tegnap több kép és néhány, a történet szempontjából fontos szereplő rövid jellemzése is megérkezett a decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet-hez, többek között a főszereplő Felicity Jones, valamint Donnie Yen és Forest Whitaker karakteréről.

A várakozásoknak megfelelően meg is érkezett az első előzetes a Rogue One: A Star Wars story-hoz, ami a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet magyar címet kapta, és természetesen a nemzetközi premierrel egyidőben, azaz december 15-én érkezik a hazai mozikba is.

Bár maga a film csak december közepén érkezik, a Disney nem bíz semmit a véletlenre és már most elkezdi ontani az anyagokat az első Star Wars spin-off-hoz, a Rogue One: A Star Wars Story-hoz. Elvileg még ma megérkezik a teljes teaser trailer, de addig is itt egy rövid ízelítő az előzetesből...

Idén decemberben érkezik az első különálló Star Wars film, a Rogue One: A Star Wars Story, és már most, az év elején egyre-másra érkeznek róla a hírek. Már jó ideje tudjuk, hogy a film története az első Halálcsillag terveinek ellopása körül fog zajlani, azaz időben a Star Wars III és IV közé tehető...

Néhány dolog már kiderült az idén mozikba kerülő Rogue One: A Star Wars filmről: tudjuk hogy időben a Star Wars III és IV között játszódik, valamint azt is, hogy a középpontjában egy csapat lázadó fog állni, akik arra vállalkoznak, hogy ellopják a első Halálcsillag terveit. Érkezett azonban pár új infó is a filmhez, egyelőre hivatalosan nem megerősítve, lehetséges SPOILEREKKEL.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,023RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,945FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • kompi: Köszi 🙂
  • nincsnicknev: “egy harcedzett férfi (Iko Uwais) által vezetett...
  • Sunikeee27: Hú basszus ez tényleg nagyon jó! Régen a Charles Bronson-os...
  • Kancellár: Leonardo Dicaprio nagyon jó választás és csodálatos amit a földért...
  • demonicius: faja lesz…
  • Pongo peter: Legyen vasokol 2!!!!!nagyon kivancsi lennek a 2-odik reszere..az...