hétfő, november 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Robotzsaru"

Címke: Robotzsaru

Az About Last Night romantikus vígjáték erős nyitóhétvégét produkált, ami nem is csoda a Valentin napot tekintetbe véve. Ezzel szemben a másik szerelmesfilm, a Végtelen szerelem nem kezdett ilyen jól, nem beszélve a '80-as évek remake-jéről, a Robotzsaruról. A Colin Farrell és Russell Crowe nevével fémjelzett romantikus fantasy, a Téli mese pedig egészen siralmas eredményeket produkált a jegypénztáraknál. Eközben A LEGO-kaland megingathatatlanul vezeti az élmezőnyt!

A Sony Pictures egy két részes, "Ember és gép" címre keresztelt színfalak mögött videót készített a héten mozikba kerülő Robozsaru filmhez, melyben néhány új jelenet mellett a film szereplői és alkotói - Joel Kinnaman, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Eric Newman producer és a rendező José Padilha - is megszólalnak.

Egy jó zsaru (Peter Weller) alul marad a bűnözőkkel szemben folytatott küzdelemben. De néhány tudós nem engedi meghalni. Az új életre született gépember a rendőrség legkeményebb harcosává válik. Megtisztítja Detroit bűntől mocskos utcáit, de közben az elöző élete emlékei kísértik. Nem elégszik meg az igazsággal. Többet akar. Bosszút!

Miután az OmniCorp több millió dollárt fordított rá, hogy Alex Murphy-ből csúcstechnológiával felszerelt cyborg-ot készítsen, természetesen nem küldik az utcára éles teszt nélkül - a legújabb jelenetben éppen ezt láthatjuk, amint Robotzsarunak egy üres raktárépületben 53 felfegyverzett EM-208-as kiborggal és egy jól kiképzett zsoldossal, Mattox-szal szemben kell bizonyítania, hogy megtérül-e a befektetés.

A Fórum Hungary közreadta a hazánkban február 6-án látható Robotzsaru remake szinkronos előzetesét. A filmben több neves sztár is látható kisebb-nagyobb szerepekben, úgy mint Gary Oldman, Samuel L. Jackson vagy Jackie Earle Haley, hogy az újabban ismét szélesvásznú produkciókban fel-feltűnő Michael Keaton-ról ne is beszéljünk! Az új Robotzsaru film José Padilha brazil rendező első Hollywood-i munkája, amit minden bizonnyal korábbi projektjeivel, az Elit halálosztók 1. és 2. részével érdemelt ki.

A harmadik nemzetközi előzetes, valamint néhány új kép is érkezett a februárban mozikba kerülő Robotzsaru remake-hez. Tartalom: 2028-at írunk, a nemzetközi OmniCorp konglomerátum a robottechnológia vezető vállalata. Drónjaik az egész világban nyertek már háborúkat Amerikának, és most azon vannak, hogy a technológiát hazai pályán is alkalmazzák. Alex Murphy (Kinnaman) szerető férj és apa, valamint remek zsaru, aki mindent megtesz, hogy felszámolja a bűnözést...

2028-at írunk, a nemzetközi OmniCorp konglomerátum a robottechnológia vezető vállalata. Drónjaik az egész világban nyertek már háborúkat Amerikának, és most azon vannak, hogy a technológiát hazai pályán is alkalmazzák. Alex Murphy (Kinnaman) szerető férj és apa, valamint remek zsaru, aki mindent megtesz, hogy felszámolja a bűnözést és a korrupciót Detroitban. Miután egy bevetésen kritikus sérülést szenved, az OmniCorp is latba veti fejlett robottechológiáját...

Holnap, csütörtökön érkezik a Robotzsaru új teljes előzetese, addig is kaptunk egy trailer preview-t, illetve pár további képet (az előzőket megnézhetitek ITT), melyeken Alex Murphy (Joel Kinnaman) még rendőr korából, a felesége Clara Murphy (Abbie Cornish), valamint Raymond Sellars (Michael Keaton) az OmniCorp gonosz vezetője látható. Az előző trailert itt találjátok.

A Sony Pictures és az MGM 5 új képet tettek közzé a Robotzsaru remake Facebook oldalán, melyek egyikén a második trailer debütálásának dátumát is feltüntetik - november 7., csütörtökön fog érkezni. A karakterképeken Gary Oldman Dr. Dennett Norton, Jackie Earle Haley, egy Maddox nevű harci taktikus, Jennifer Ehle Liz Kline, az OmniCorp cégvezetője és Samuel L. Jackson, azaz Pat Novak, a Novak Element tulajdonosa látható.

Nagy volt a csend az újragondolt Robotzsaru reboot háza táján, hogy annál hatásosabb legyen az előzetes belépője! A werk fotók alapján hideget-meleget kapó produkció így teljes CGI díszében elsőre nem is tűnik olyan rossznak: felsóhajtva hátradőlhetnek az elégedetlenkedők, mivel az előzetes alapján visszaköszön a filmben az eredetihez nagyon hasonló testváz is, a színészgárda igazán impozáns, és összességében egy izgalmasnak, látványosnak (és feleslegesnek?) ígérkező sci-fi akció remake-et fogunk kapni a pénzünkért, amikor jövő év elején beülünk rá a moziba. Kérdés, hogy mennyire sikerül felnőnie Paul Verhoeven eredetijéhez: csak a látványra gyúrtak rá, mint a Az emlékmás esetében vagy valami egészen új megközelítésben is részünk lesz?

Folyamatosan érkeznek a forgatási képek a Jose Padilha Robotzsaru remake-jéhez, a legújabb szetten a város őre egy futurisztikus motorral közlekedik, amiből sejthetjük, hogy lesz pár igen látványos üldözéses jelenet is a filmben. Tartalom: 2028-at írunk, a nemzetközi OmniCorp konglomerátum a robottechnológia vezető vállalata. Drónjaik az egész világban nyertek már háborúkat Amerikának, és most azon vannak, hogy a technológiát hazai pályán is alkalmazzák.

A Torontói Egyetemen forgatták az alábbi Robotzsaru remake egy jelenetét, amihez érkezett néhány forgatási kép - a korábbi képeken már látott Robotzsaru öltözék mellett feltűnik Michael Keaton is, aki Raymond Sellars-t, az OmniCorp vezerigazgatóját alakítja, Michael Kenneth Williams, aki Jack Lewis, Murphy partere valamint Abbie Cornish, aki felesége, Ellen szerepében tűnik majd fel...

Közösségi oldalak

16,223RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,224FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Polszkis: szegény csajszi, 1 szót fog hallani másfél órán keresztül: SZEX 🙂