vasárnap, november 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "RoboCop"

Címke: RoboCop

Egy jó zsaru (Peter Weller) alul marad a bűnözőkkel szemben folytatott küzdelemben. De néhány tudós nem engedi meghalni. Az új életre született gépember a rendőrség legkeményebb harcosává válik. Megtisztítja Detroit bűntől mocskos utcáit, de közben az elöző élete emlékei kísértik. Nem elégszik meg az igazsággal. Többet akar. Bosszút!

A Fórum Hungary közreadta a hazánkban február 6-án látható Robotzsaru remake szinkronos előzetesét. A filmben több neves sztár is látható kisebb-nagyobb szerepekben, úgy mint Gary Oldman, Samuel L. Jackson vagy Jackie Earle Haley, hogy az újabban ismét szélesvásznú produkciókban fel-feltűnő Michael Keaton-ról ne is beszéljünk! Az új Robotzsaru film José Padilha brazil rendező első Hollywood-i munkája, amit minden bizonnyal korábbi projektjeivel, az Elit halálosztók 1. és 2. részével érdemelt ki.

Nagy volt a csend az újragondolt Robotzsaru reboot háza táján, hogy annál hatásosabb legyen az előzetes belépője! A werk fotók alapján hideget-meleget kapó produkció így teljes CGI díszében elsőre nem is tűnik olyan rossznak: felsóhajtva hátradőlhetnek az elégedetlenkedők, mivel az előzetes alapján visszaköszön a filmben az eredetihez nagyon hasonló testváz is, a színészgárda igazán impozáns, és összességében egy izgalmasnak, látványosnak (és feleslegesnek?) ígérkező sci-fi akció remake-et fogunk kapni a pénzünkért, amikor jövő év elején beülünk rá a moziba. Kérdés, hogy mennyire sikerül felnőnie Paul Verhoeven eredetijéhez: csak a látványra gyúrtak rá, mint a Az emlékmás esetében vagy valami egészen új megközelítésben is részünk lesz?

A közelmúltban az MGM sikeresen leszerződtette José Padilha (Elit halálosztók) rendezőt a hamarosan készülő Robotzsaru remake-hez - a soron következő feladat a casting, azon belül is a legfontosabb a főszereplő Alex J. Murphy rendőrtiszt - a későbbi robotzsaru -, valamint a történetben kiemelt szerepet játszó partnere (az eredeti 1987-es filmben Nancy Allen játszotta) kiválasztása. Tekintve hogy Joshua Zetumer még nincs kész a forgatókönyvvel, egyetlen színésszel sem tudnak még komoly tárgyalásokba bocsátkozni...

A jövő Detroitjában járunk, ahol a rendfenntartás egy nagyvállalat kezében van, akik a legújabb technológiákat vetik be a hatékony bűnüldözés érdekében. Amikor Alex Murphy-t (Peter Weller), az egyik helyi rendőrt, bevetés közben halálos lövés éri, így ő lesz az tesztalanya egy új, kísérleti módszernek. Felélesztik a halálból, teste nagy részét golyóálló fémmel helyettesítik, és felszerelik a legmodernebb fegyverzettel. Ezzel pedig megalkotják a szuperrendőrt, vagyis a Robotzsarut.

Közösségi oldalak

16,218RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,204FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Polszkis: szegény csajszi, 1 szót fog hallani másfél órán keresztül: SZEX 🙂