kedd, december 4, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "remake"

Címke: remake

Harrison Ford nevét manapság csak saját korábbi filmjeinek remake-je folytatása kapcsán lehetett hallani, ám úgy tűnik, a 76 éves sztár úfajta kihívás előtt áll: ha minden a vártnak megfelelően alakul, ő játszhatja el a főszerepet Jack London híres regénye, A vadon szava legújabb remake-jében. Fordot az aranyásó John Thornton, Buck utolsó gazdájának szerepében láthatjuk majd.

A 2014-es Robotzsaru reboot vetítéséről sok rajongó és kritikus távozott rossz szájízzel, így rögtön az elején szögezzük le, hogy a jelen pillanatban Robotzsaru visszatér címen futó projektnek semmi köze nem lesz ehhez a filmhez.

Bradley Cooper első rendezésében nem kispályázik, rögtön egy klasszikushoz nyúl hozzá, William A. Wellman Csillag születikjéhez, amelyet előszeretettel vettek elő 20 évente a filmrendezők....

A legújabb hírek szerint a Millennium Films egy újabb esélyt adott a Vörös Szonja remake-nek, és megbízta Ashley Miller-t, az X-Men: Az elsők íróját a forgatókönyv elkészítésével, aki izgatottan várja a munkát.

Közel egy évtizedes fejlesztés után végre kijelenthetjük, hogy immár kész forgatókönyve is van a Hegylakó remake-nek, a Lionsgate pedig innen már gyorsított ütemben próbál meg haladni, októberben már a gyártást is el szeretné kezdeni, ami alapján több mint valószínű, hogy 2019-ben már a mozikba is kerülhet a film.

Denis Villeneuve, a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője elkezdett foglalkozni a régóta halogatott Dűne remake-kel, és a Fandom-mal készült legutóbbi interjúban már el is árult pár gondolatot arról, milyen irányba szeretné vinni a projektet.

A Paramount Pictures új divíziója, a Paramount Players fogja elkészíteni Mel Gibson 2000-es Mi kell a nőnek? című vígjátékának remake-jét, amely nem lemásolni fogja az eredeti alkotást, hanem inkább fordít egyet rajta, és ezúttal a másik nem kerül a célkeresztbe.

Az Engedjétek hozzám a kisdedeket, A Borzalmak városa, a Végítélet és A Talizmán után végre bejelentették, hogy Stephen King egyik legnépszerűbb regénye (amiből egyszer már film is készült), az Állattemető is remake-et fog kapni.

Jó hírünk van A holló remake-re való várakozás közben hosszú szakállat növesztett rajongóknak - Úgy tűnik, most, hogy A Sony átvette a fejlesztést, tényleg jó kezekben van a projekt, és jövő év elején már el is kezdődhet a munka a The Crow Reborn, azaz A Holló: újjászületés címet kapott alkotásnak.

Tiger Shroff neve aligha mond valamit az amerikai vagy akár az európai mozinézőknek, pedig jelen pillanatban ő a világ egyik legtöbbet kereső színésze. India Nr. 1 sztárja pedig hamarosan az egész világ egyik legismertebb akciósztárja, a Sylvester Stallone által megformált Rambo szerepében lesz látható, egy olyan szenvedélyes remake-ben,

Freddy Krueger nevét a 2010-es, borzalmasan rosszul sikerült Rémálom az Elm utcában remake óta nemigen lehetett hallani, a New Line Cinema azonban valószínűleg nem...

Több évnyi lagymatag fejlesztgetés után a Sony végre elkezdett komolyan foglalkozni a Charlie angyalai reboot-tal , és a legújabb hírek szerint a három angyalból kettőre már meg is van a kiszemeltjük - a Variety beszámolója szerint a stúdió listájának élén Kristen Stewart és Lupita Nyong'o neve áll.

Közösségi oldalak

16,315RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,388FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések