kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Red 2"

Címke: Red 2

Úgy tűnik, jó döntést hozott a Warner Bros, amikor zöld utat adott a The Conjuring horrorfilm folytatásának, ugyanis az első rész - bár 4 filmet is bemutattak a hétvégén -, 41,5 millió dolláros bevétellel simán az első helyen végzett a bevételi listákon. A nagyjából fele ennyiből készült film impresszív 85%-ot kapott a RottenTomatoes-ra beérkezett kritikákban is, így a siker teljesnek mondható. A hazai bemutató sajnos még nem ismert.

A legújabb Red 2 előzetes szinkronos verziója is megérkezett, valamint további jó hír, hogy a kezdeti bizonytalanság után úgy tűnik, augusztus 8-án végül mégis be lesz mutatva a magyar mozikban a film. Frank Moses (Bruce Willis) és csapata (John Malkovich, Helen Mirren és Mary-Louise Parker) bérgyilkosok, könyörtelen terroristák és hatalommániás kormányügynökök csapatával kénytelen megküzdeni

Válogatás a legújabb poszterekből: A Red 2 új plakátján a teljes csapat (A régiek: Bruce Willis, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, John Malkovich és az újak: Catherine Zeta-Jones, Anthony Hopkins és Byung-hun Lee) is láthatók. A Gru 2-ben a világnak egy hősre van szüksége, és hogy kitanulmányozzák a gonoszt, Gru-t vonják bele egy kísérletbe..

Frank Moses (Bruce Willis) és Marvin Boggs (John Malkovich) után újabb Red 2 karakterek kerültek poszterre: az előző részből már megismert Victoria (Helen Mirren) mellet az újként felbukkanó Miranda Wood (Catherine Zeta-Jones) valamint Anthony Hopkins és Byung-hun Lee is kapott egy-egy, az előzőkhöz hasonlóan viccesnek is mondható plakátot - sajnos a pontos szerepüket egyelőre nem tudni.

Frank Moses, azaz Bruce Willis épp egy boltban vásárolgat, Marvin Boggs (John Malkovich) pedig egy birkanyájat terelget az új Red 2 karakterposztereken, persze azért mindketten fel vannak készülve minden eshetőségre, így előbbi egy pisztolyt, még utóbbi egy RPG-t tart magánál szükség esetére. A nyugdíjas CIA-sok ezúttal egy mobil atombomba nyomába erednek.

Frank Moses (Bruce Willis) és csapata (John Malkovich, Helen Mirren és Mary-Louise Parker) bérgyilkosok, könyörtelen terroristák és hatalommániás kormányügynökök csapatával kénytelen megküzdeni, hogy megszerezzenek egy új generációs tömegpusztító fegyvert, aminek birtokosa könnyedén átrendezheti a hatalmi egyesúlyt a világban. Párizson keresztül Londonba, majd Moszkvába tesznek utazást.

Megérkezett az első Red 2 előzetes! Bruce Willis, John Malkovich és Helen Mirren újra egyesítik erejüket a nagy sikert aratott akció vígjáték folytatása végett, a világnak ismét a nyugdíjas CIA ügynökök megállíthatatlan csapatára van szüksége. Hogy sikerrel járjanak, Frank Moses és csapata bérgyilkosok, könyörtelen terroristák és hatalommániás kormányügynökök csapatával kénytelen megküzdeni. Hogy megszerezzék az új generációs tömegpusztító fegyvert, Párizson keresztül Londonba, majd Moszkvába tesznek utazást.

Párizsban zajlik a forgatása a 2010-es év egyik meglepetés sikerfilmje, a Red folyatásának - a helyszínen készült (lesi)fotókon Bruce Willis és John Malkovich mellett Catherine Zeta-Jones és a Nancy ül a fűben sztárja, Mary-Louise Parker is felbukkan. A rendező Dean Parisot, tervezett mozibemutató 2013. augusztus 2-án.

Nagyjából két hete tudjuk, hogy az eredeti film teljes sikercsapata - Bruce Willis, Helen Mirren John Malkovich - visszatér a Red 2-ben is, mai nap azonban újabb jó hírt kaptunk a hamarosan készülő folytatáshoz: Anthony Hopkins is csatlakozott az amúgy sem hétköznapi neveket tartalmazó csapathoz. A bárányok hallgatnak zseniális kannibálja a filmben a főgonosz szerepét kapta, újra egy géniuszt fog alakítani, méghozzá egy tudóst, aki elmegyógyintézetbe zártak.

Remek hírek érkeztek a Summit Entertainment Red 2 filmjével kapcsolatban: A stúdió leszerződtette Catherine Zeta-Jones-t és Byung-hun Lee-t, de ami még fontosabb, megerősítést nyert, hogy az első rész szenzációs csapata - Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker és Helen Mirren - a második részben is szerepelni fog. Az új filmben a nyugalmazott CIA ügynökök a régi módszerrel próbálják meg levadászni a nemzet legújabb ellenségét. A Lionsgate Cannes-ban értékesíti majd a nemzetközi forgalmazói jogokat.

A Transformers 3. premierje alatt az MTV riportere Lorenzo di Bonaventura producerrel beszélgetett, aki megerősítette a hírt, miszerint már készül a Red folytatása. "Most próbáljuk összerakni" - mondta. "Van hozzá egy igen jó forgatókönyvünk. Most már arról beszélgetünk, hogyan hozzuk össze ismét az egészet." Bonaventura úgy tervezi, hogy az első film sikercsapatát - Helen Mirren, Bruce Willis, John Malkovich és Morgan Freeman - teljes egészében visszahozza,...

A Summit Entertainment megbízta Erich és Jon Hoeber-t, a Red forgatókönyvírót azzal, lássanak neki a második résznek is - olvashatjuk a Collider filmes magazin oldalán az örömteli hírt. A Red 2. egyelőre még nem kapott zöld utat, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy még nem kötöttek a szerződést az előző rész sikerét hozó Bruce Willis, Helen Mirren és John Malkovich trióval,

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,819FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Miner: A magam részéről kész vagyok megbocsátani, kedves tarhonya! A kérdés:...
  • Mep: Nos, ez valoban szar lett, csak tudnam miert kell a szart ket es fel...
  • ybvcvbxb: Ilyen nagyon még soha nem untam magam egy moziban!!! borzasztó...
  • tarhonya: Ebből az írásból is látszik, hogy a kritikus és a néző gyakran...
  • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
  • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...
  • Népszerű bejegyzések

    Gringo-2