kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "reboot"

Címke: reboot

"Úgy tudom, Cameron és Tim [Miller] egy olyan vázlattal álltak elő, amelyben jelen lehet a T-800-as, de mégis egy teljesen új film. Azt teszik, hogy pár teljesen alapvető karaktert meghagynak, mint Linda Hamilton és a saját karakterem, és minden mást egyszerűen leválasztanak. Minden eddigi, az idősíkokból és más karakterektől származó szabálytól eltávolodnak."

5 rész, 1 spin-off, 28 millió dolláros összköltségvetés és 889.7 millió összbevétel - ez a Paranormal Activity (magyarul Parajelenségek) franchise, minden idők egyik legsikeresebb horrorfilm-sorozata, amely 2015-ben a Parajelenségek: Szellemdimenzió-val végleg lezárult. Könnyen lehet azonban, hogy a horrorfilm rajongók körében oly népszerű sorozat is áldozatul esik a manapság nagyon divatos reboot-mániának.

A Blumhouse Productions Todd McFarlane rendezőt szerződtette le a nyáron, hogy megírja, megrendezze és a produceri teendőket is lássa a hamarosan készülő Spawn reboot-hoz. Remek hír a film kapcsán, hogy eleve korhatárosra (R-tated) készítik, ami viszont kevésbé remek, az az, hogy meglehetősen szűkös költségvetés áll majd a rendelkezésükre, nagyjából 10 millió dollár.

Idén márciusban a Logan – Farkas-sal Hugh Jackman végső búcsút vett Rozsomák karakterétől, ám Hollywood-ban nem az szokás járja, hogy egy remek bevételeket hozó franchise-ot csak úgy hagynak kifutni. Amint az sejthető volt, nem kellett túl sokat várni, és már meg is érkeztek az első hírek a Wolverine reboot-ról

A múlt héten kidobott képen kívül eddig nem sokat láthattunk a készülőfélben lévő Tomb Raider filmből, a legújabb hírek szerint azonban hamarosan - feltehetően két héten belül - megérkezik hozzá az első előzetes, amiből talán kicsit jobban képbe kerülünk, mit is akarnak kezdeni a készítők a franchise-zal.

A Szellemirtók női rebootját kísérő gyűlölethadjáratot, majd az ezt követő kudarcot ismervén nem gondoltuk volna, hogy a közeljövőben bármelyik stúdió hasonló projektbe fog, a Warner Bros-t azonban rácáfolt erre, ugyanis a legújabb hírek szerint egy újabb nemváltó feldolgozásra készül.

Kevin Smith rendezőnek jelen pillanatban több párhuzamosan futó projektje is van - köztük a Shop-Show folytatása, amiről nemrég kiderült, hogy tévésorozat formában valósul meg -, azonban úgy néz elsőként a korábban már beharangozott Jay és Néma Bob reboot fog elkészülni.

A Resident Evil franchise reboot-olásáról hírt adó cikkhez érkezett meglehetősen negatív hangvételű hozzászólások elég egyértelműen azt sugallják, hogy a rajongók nagy többsége nem kíváncsi egy Milla Jovovich nélküli új sorozatra. De vajon hogyan vélekedik erről maga a színésznő? A ComicBook riporterének elárulta:

A Kaptár – Utolsó fejezet-tel lezárult Milla Jovovich és az Umbrella társaság 2002-ben megkezdett harca, úgy tűnik azonban, hogy a készítők továbbra is látnak potenciált a franchise-ban.

Meglehetősen váratlanul érkezett bejelentés, főképp mivel Guillermo Del Toro ca. két hónapja jelentette be, hogy a Hellboy 3. hivatalosan is halott, minden esetre Mike Mignola Facebook oldalán tegnap az a hír jelent meg, hogy egy újabb Hellboy film van készülőben.

A Summit Entertainment tavaly novemberben a John Wick 1-2 rendezőjét, Chad Stahelski-t szerződtette le a régóta várt Hegylakó reboot direktori posztjára, aki most elárulta, hogy nem egyetlen filmként, hanem egy trilógia kezdeteként tekint a projektre. A rendező a Collider-nek adott interjújában beszélt róla, hol tartanak most a munkálatok.

Nagyjából egy hete tudtuk meg, hogy az Univesal Pictures egy Van Helsing reboot-ot is tervez a készülőfélben lévő szörny-univerzumához. Sajnos azt továbbra sem tudjuk megmondani, kit szánnak a legendás szörnyvadász szerepére, azonban pár új dolgot megtudtunk a filmről, többek közt azt, hogy a modern korban fog játszódni.

Közösségi oldalak

16,343RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,822FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Miner: A magam részéről kész vagyok megbocsátani, kedves tarhonya! A kérdés:...
  • Mep: Nos, ez valoban szar lett, csak tudnam miert kell a szart ket es fel...
  • ybvcvbxb: Ilyen nagyon még soha nem untam magam egy moziban!!! borzasztó...
  • tarhonya: Ebből az írásból is látszik, hogy a kritikus és a néző gyakran...
  • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
  • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...
  • Népszerű bejegyzések