szerda, január 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Rágcsávók"

Címke: Rágcsávók

Néhány új videó a Disney új animációs filmjéhez, a G-Force - Rágcsávók-hoz: Van itt Soundtrack, TV Spot, színfalak mögött videó, lehet válogatni... Tartalom: Az amerikai kormány új csodafegyverekre tett szert: három csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalacot, egy legyet, és egy vakondot kíván bevetni az Egyesült Államokat és az egész világot fenyegető veszélyek ellen.

Jó nagy adag új kép a Walt Disney speciális egységéről: három csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalac, egy légy és egy vakondot vár bevetésre az Egyesült Államokat és az egész világot fenyegető veszélyek ellen.

Három hihetetlenül jópofa TV Spot érkezett a Walt Disney új animációs családi filmjéhez, amelyben négy csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalac kém dolga, hogy megmentse a világot: A szupercsapat tagjai: Darwin (Sam Rockwell), Blaster (Tracy Morgan), Juarez (Penelope Cruz) és Speckles (Nicolas Cage).

A Walt Disney új szupercsapata három csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalacból, egy légyből és egy vakondból áll: Darwin (Sam Rockwell), Blaster (Tracy Morgan), Juarez (Penelope Cruz), Speckles (Nicolas Cage) és Bucky (Steve Buscemi)

Daniel Craig, Tom Cruise és a többi speciális ügynök csak jelenthet a Walt Disney új bevetési egységének. Tökös, képzett és csúcstechmológiával felszerelt tengerimalacokról van szó: Darwin (Sam Rockwell), az alakulat vezetője, Blaster (Tracy Morgan) a fegyverszakértő, Juarez (Penelope Cruz) a közelharc mestere. Speckles (Nicolas Cage) pedig egy született számítógépzseni.

Az amerikai kormány új csodafegyverekre tett szert: három csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalacot, egy legyet, és egy vakondot kíván bevetni az Egyesült Államokat és az egész világot fenyegető veszélyek ellen. Darwin (Sam Rockwell), az alakulat vezetője: sosem hibázik és mindig befejezi a küldést. Blaster (Tracy Morgan) fegyverszakértő: minden, ami a kezébe kerül halálos fegyvernek számít, és imádja az extrém helyzeteket...

Közösségi oldalak

16,343RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,766FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Balage: ez nagyon beteg 🙂
  • Ganta: Ha a kacsa nem tud úszni akkor a víz a hülye? 😀 Kb. ez ilyen szintű...
  • Ganta: Mit vártál?! Már a bemutatója is egy kaka volt. Ez borítékolható volt...
  • hoho: Ilyen szar filmet még életemben nem làttam!
  • Gabor1981: Nagyon jó szinész és ez a film is jó. 10/10
  • szimat73: NEM A LEGJOBB SZÍNÉSZ !!!!!!!!!!!!!!!
  • Népszerű bejegyzések