szerda, január 24, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "R.I.P.D. – Szellemzsaruk"

Címke: R.I.P.D. – Szellemzsaruk

A GQ magazin rákérdezett Jeff Bridges-nél, hogy mennyire elégedett a korábbi nagyköltségvetésű filmje, a R.I.P.D. - Szellemzsaruk rendkívül dicstelen teljesítményével - 68 millió dollárt hozott világszerte, ami csaknem a fele a produkció gyártási költségeinek, ráadásul a kritikusok is alaposan földbe döngölték.

Ma kerül a mozik műsorára a Jeff Bridges és Ryan Reynolds főszereplésével készült R.I.P.D. - Szellemzsaruk képregény adaptáció, amely elsőre a Szellemirtókba oltott MIB - Sötét zsarukra emlékeztet - mondhatni, már a címe is önmagáért beszél. A film tévéreklámját alább találjátok, ami maga a pörgősre vágott tömény akciódömping!

2013. július 18-án érkezik a hazai mozikba a R.I.P.D. - Szellemzsaruk, amihez a hazai forgalmazó elkészítette az első feliratos előzetest is (A mozikba elvileg szinkronosan fog kerülni). A film készítői nem titkolják túlzottan, hogy a Men in Black – Sötét zsaruk sorozat receptjével operálnak, reméljük azért sikerül nekik valami újat is csempészni a jól megszokott dörzsölt öreg zsaru-találékony újonc zsaru szituációba...

A veterán seriff Roy Pulsifer (Jeff Bridges) a legendás R.I.P.D. rendőrőrsön építi karrierjét, nagy hatalmú szellemek után nyomozva, akik okosan hétköznapi embereknek álcázzák magukat. A küldetése az, hogy az igazságot szolgáltasson egy csapat speciális bűnözőnek, akik a gyanútlan emberek között rejtőzve próbálják elkerülni a végső ítéletet. Amikor a dörzsölt zsaru új társat kap az sztárzsaruként elhunyt ifjú Nick Walker (Reynolds) személyében, eleinte komoly problémáik adódnak a csapatmunkával...

A legújabb poszterek mögötti filmek közül a 300: A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire) filmet biztosan nem kell senkinek bemutatni, a R.I.P.D. - Szellemzsaruk Ryan Reynolds, Jeff Bridges és Kevin Bacon főszereplésével készült, a Zöld Lámpás sztárja egy frissen elhunyt rendőrt alakít benne, aki halálát követően a R.I.P.D-nél – Rest in Peace Department – kap munkát, egy egy halott rendőrökből álló szervezetnél, amely célja, hogy az életre kelt halottak ne okozzanak galibát az élők világában.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,822FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Gringo-2