hétfő, november 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Prometheus 2"

Címke: Prometheus 2

A galaxis egy távoli bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

A 20th Century Fox a hétvége folyamán egy kicsit frissítette a bemutatónaptárát, amivel valószínűleg nagy örömöt fog okozni a sci-fi rajongóknak. Az egyik változás a premierek terén az, hogy 2 hónappal előre hozták az Alien: Covenant-ot (sok infó a link alatt), ami jelen állás szerint október 6. helyett 2017. augusztus 4-én kerül a mozikba.

A 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette, hogy Alien: Covenant címen, 2017. október 6-án kerül majd a mozikba a Ridley Scott rendezésében készülő Prometheus...

Amit eddig tudtunk a Prometheus 2 akarom mondani az Alien: Paradise Lost-ról, az alapján simán el tudtuk volna képzelni, hogy - leszámítva az különböző fajú idegeneket - egy kétszereplős filmet fogunk majd látni, amelyben Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) és az android David (Michael Fassbender) - vagy legalább is a feje - bolyong az űrben, majd a mérnökök bolygójára érve mindenféle szörnyűségen mennek keresztül. Nem így lesz.

A héten több új hír is napvilágot látott a Prometheus folytatásáról, ráadásul mind olyan, amit a rajongók valószínűleg örömmel fogadnak. Elsőként az jelent meg, hogy a több folytatást is kapó Prometheus franchise idővel (azaz a soron következő film után) kapcsolódni fog az Alien Univerzumhoz, majd pár nappal később váratlanul új címet is kapott: Alien: Paradise Lost.

Ridley Scott és Neill Blomkamp szoros együttműködés mellett, egymással párhuzamosan akarta leforgatni a Prometheus folytatását illetve az Alien 5-öt, a Bloody-Disgusting információ szerint azonban a 20th Century Fox stúdió úgy döntött, a Prometheus 2 kapja a nagyobb prioritást, és megvárják a film bemutatóját, mielőtt elkezdenek foglalkozni az Alien filmmel.

Amióta kiderült, hogy készül az új Alien film, rengeteg rajongó aggódott, vajon hogyan viszonyul majd a film a Prometheus 2-höz, félő volt, hogy bár ugyanabban a világban alkotnak, teljesen más elképzelései vannak Neill Blomkamp-nak és Ridley Scott-nek, és a történetek összehangolatlansága miatt komoly zavar keletkezik majd az Alien univerzumban. Blomkamp megnyugatott mindenkit, természetesen ilyen nem fog történni, erre pedig komoly garanciát szolgáltat a tény, hogy Scott az Alien 5 gyártásában is részt vesz.

Miközben a héten mozikba kerülő Exodus: Istenek és királyok filmjét promotálta, Ridley Scott ejtett pár szót a Prometheus 2-ről és a Szárnyas fejvadász 2 projektekről is. Előbbiről nemrég kiderült, hogy egy teljesen újfajta Alien fog szerepelni benne, most pedig megtudhattunk azt is, hogy a folytatódni fog az android David (Michael Fassbender) és Shaw (Noomi Rapace) története is...

Lassan elkezdenek érkezni az infók a 2012-es Prometheus folytatásáról is, most éppen Ridley Scott rendező árulta el, hogy a filmben felbukkanó Alienek teljesen új kinézetet fognak kapni. "Teljesen új lesz, messze eltávolodunk az istenektől és a sárkányoktól. Ha még egy sárkányt látok, esküszöm, fejbe lövöm magam...

Ridley Scott rendező adott pár új információt készülőfélben lévő projektjeiről, melyek közül az egyik legfontosabb talán az, hogy kész a Prometheus folytatásának forgatókönyve. "Megírtuk a Prometheus 2-őt. Két filmre is készen állok. 2014, 2015-ben lesznek." - üzeni. Egy másik fontos projektje Ridley Scott-nak az Exodus címet kapott bibliai történetet feldolgozó dráma, melyben Christian Bale Mózes szerepébe bújhat...

A Prometheus 2-re még várni kell, hiszen egyelőre a forgatókönyvvel foglalkoznak és Ridley Scott hamarosan hozzálát a Mózes filmjéhez, amelyet 2014-ben szeretnének bemutatni. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mit fogunk látni a folytatásban. Mindenesetre a Dark Horse kiadónál megszellőztették, hogy a filmhez kötődő képregényen dolgoznak.

Noomi Rapace hamarosan mozikba kerülő Dead Man Down című filmjéről ült le beszélgetni a The Playlist riporterével, és eközben sikerült pár új infót kiszivárogtatnia a Prometheus folytatásáról is. “Már dolgoznak a forgatókönyvön. Pár hete találkoztam Ridley-vel Londoban. Nagyon szeretnék újra együtt dolgozni vele, és úgy tudom, ő is szeretne még egyet csinálni. Csak meg kell találnunk hozzá a megfelelő sztorit. Remélem meg fogjuk"

Közösségi oldalak

16,223RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,221FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés