Címkék Ezekkel megcímkézve: "Predator 4"

Címke: Predator 4

Az elmúlt hónapokban többször is olvashattunk róla, hogy a 20th Century Fox próbálja tető alá hozni az új Predator filmet, aminek elvileg már van kész forgatókönyve, a rendezői pozícióra pedig leszerződtették Shane Black-et. Black nemrégiben elárulta, hogy kezdetben vonakodott ugyan elvállalni a felkérést, a stúdió azonban meggyőzte róla, hogy igen komoly terveik vannak a filmmel, és nem fognak spórolni a költségekkel.

Tavaly év végén szinte a semmiből érkezett a hír, miszerint kész a Predator 4. forgatókönyve, amit Fred Dekker és Shane Black írtak, utóbbi pedig a rendezője is lesz a filmnek. Az eltelt 2-3 hónap alatt nem sok újdonságot szolgáltattak a projektről, tegnap azonban a film hivatalos Facebook és Twitter oldalán egy új poszter bukkant fel, amelyen a "The Predator" cím áll egy rövid szlogen kíséretében

Egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy a jó ideje emlegetett új Predator folytatás valósággá váljon - Fred Dekker forgatókönyvíró személyes Facebook oldalán tette közzé, hogy a szkript immár a stúdióban van. Az új filmet Shane Black (Vasember 3) rendezi, aki egyébként az első Predator filmben még színészként szerepelt.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,455RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,579FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • pieterzoon: Mondjuk, ha az 1800-as években játszódik, akkor lehet western.
  • Petya: Na szép! Ez is mehet a wcbe.. “Horror, science-fiction és...
  • büdössajt: Vajon eljön az az idö mikor visszatérnek a korábbi kiadok?! vagy...
  • tfsello: Éjszakai ragadozók: 10/10 Letaglózó, tökéletes, zseniális,...
  • Lakatos Zoltán: A novellából a teljes katonai szál hiányzik. Ez csak a...
  • Tibo: Szerintem is esélyt Neki.