csütörtök, május 25, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Predator 4"

Címke: Predator 4

Az elmúlt hónapokban többször is olvashattunk róla, hogy a 20th Century Fox próbálja tető alá hozni az új Predator filmet, aminek elvileg már van kész forgatókönyve, a rendezői pozícióra pedig leszerződtették Shane Black-et. Black nemrégiben elárulta, hogy kezdetben vonakodott ugyan elvállalni a felkérést, a stúdió azonban meggyőzte róla, hogy igen komoly terveik vannak a filmmel, és nem fognak spórolni a költségekkel.

Tavaly év végén szinte a semmiből érkezett a hír, miszerint kész a Predator 4. forgatókönyve, amit Fred Dekker és Shane Black írtak, utóbbi pedig a rendezője is lesz a filmnek. Az eltelt 2-3 hónap alatt nem sok újdonságot szolgáltattak a projektről, tegnap azonban a film hivatalos Facebook és Twitter oldalán egy új poszter bukkant fel, amelyen a "The Predator" cím áll egy rövid szlogen kíséretében

Egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy a jó ideje emlegetett új Predator folytatás valósággá váljon - Fred Dekker forgatókönyvíró személyes Facebook oldalán tette közzé, hogy a szkript immár a stúdióban van. Az új filmet Shane Black (Vasember 3) rendezi, aki egyébként az első Predator filmben még színészként szerepelt.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,763RajongókTetszik
1,410Feliratkozó+1
247KövetőKövetés
21,263FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Hiroshi: Jovovich-al vagy anélkül, sehogy sem kell ide reboot…...
  • Kovács Béla: Fáj neki, szomorú…
  • Ganta: Ha neked nem, akkor az téged jól jellemez… (ha már...
  • Gabor1981: És ez neked fáj?
  • becsi gergo: Számomra nem lett olyan gyenge, mert hozta azt a feelinget hogy...
  • 5.: Bali: Ez a film a Prometheus közvetlen folytatása, ne higgy a...