csütörtök, október 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Pompeji"

Címke: Pompeji

Hollywood minden figyelmével az Oscar-gálára készült, így a forgalmazók sem telítették nagyon új, nagy formátumú filmekkel a mozikat, ettől függetlenül a nép szépen áramlott a filmszínházakba. Liam Neeson-nak nem is nagyon kellett mással megverekednie az elsőségért, csak magával Isten fiával (Son of God), de csodálkozik-e bármelyikünk azon, hogy minden nehézség nélkül sikerült kétvállra fektetnie? Csak nem egy újabb mémgyárnak lehetünk tanúi?! Neeson 62 évesen is olyan kemény, mint a vídia, szívesen megnézném a ketrecharcát Chuck Norris-szal.

Csütörtökön kerül a hazai mozikba a Kit Harington (Trónok harca - Havas John) főszereplésével, Paul W.S. Anderson rendezésében készült Pompeji című látványos, 3D-s kalandfilm. Harington mellett Carrie-Anne Moss, Emily Browning, Adewale Akinnuoye-Agbaje és Kiefer Sutherland is látható lesz az ókori katasztrófafilmben, amelyben a Vezúv maga alá temeti Pompeii városát. A történet a jól bevált Hollywood-i recept szerint tartalmazza a kötelező szerelmi szálat, amit Harington és Browning fog élettel és szenvedéllyel telíteni...

Néhány a legújabb poszterek közül: Időrendi sorrendbe téve a Pompeji történelmi-akció-katasztrófafilm február 20-án, Russel Crowe Noé filmje 2014. március 27-én, Nic Cage Joe című filmdrámája április 17-én kerül a magyar mozikba, míg a Jonah Hill és Channing Tatum főszereplésével készült 22 Jump Street-nak

A Pompeji Milo (Kit Harington), a rabszolgából lett gladiátor epikus történetét meséli el. Az ifjú szerelmbe esik Cassiá-val (Emily Browning), egy gazdag kereskedő gyönyörű leányával, akinek kezét egy korrupt szenátornak ígérik. Váratlanul a Vezúv vulkán lávát okádva kitör, és Milo-nak vassal kell utat vágnia az Arénából, hogy megkeresse és megmentse szerelmét, miközben a csodálatos Pompeji darabokra hullik körülötte.

2014. február 20-án a magyar mozik is vetíteni kezdik a Pompeji filmet, melyben a Trónok harcában megismert Kit Harington gladiátorként beleszeret egy nőbe - Emily Browning alakítja -, akinek a keze egy korrupt politikusnak (Kiefer Sutherland) van ígérve. Amikor kitör a Vezúv teljes káosz tör ki a városban, ő pedig versenyt fut az idővel, hogy megmentse szerelmé..

Közösségi oldalak

16,140RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,766FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Sunikeee27: Úgy nézem ütős film lesz ez!
  • Tuhe: Megint egy hülye női akciófilm.Olyanokat kap, hogy egy elefánt is...
  • Balázs: Zsír, bár jó lenne, ha sokkal nagyobb ütemben jelennének meg a magyar...
  • Starlord: Az ébredő erő nagyon gyenge film volt. Egyik korábbi részhez sem...
  • Balázs: Remélem én is, hogy ezekből a párhuzamokból tanulnak, és képesek...
  • kompi: Köszi, megoldva (reméljük véglegesen).
  • Népszerű bejegyzések