Címkék Ezekkel megcímkézve: "Percy Jackson: Szörnyek tengere"

Címke: Percy Jackson: Szörnyek tengere

Amerikában két új bemutató nem várta meg a hétvégét, az Elysium – Zárt világ és a Repcsik holnap startol el, de a Percy Jackson folytatása és a Családi üzelmek tegnap, szerdán kezdett. A fantasy-t és a vígjátékot sem rajongták körül a kritikusok és a nézők sem zengtek ódákat ezen filmekről.

Az R kategóriás Családi üzelmek 7 millió dollárt szedett össze 3260 moziból, így várhatóan vasárnapig úgy 35-37 millió dollárt hozhat a film,

Ki ne emlékezne a 2010-ben bemutatott Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak című fantasy filmre, amely Rick Riordan fantasy kalandregény-sorozatának első kötetét dolgozta föl. Augusztus 15-én itt a várva várt folytatás, a második kötet 3D-s filmes adaptációja Percy Jackson - Szörnyek tengere címmel. A bemutató kapcsán a Filmtrailer.hu és a MozICom közös játékot indít, amelyben Rick Riodran 2 darab Percy Jackson - Szörnyek tengere című könyve kerül kisorsolásra. A részletekért katt a továbbra!

Percy Jackson az első rész után augusztus közepén fog a szörnyek tengerén átevezni hozzánk, s csap közben olyan szörnyű pancsolást, amivel lehűti a kinti hőségtől forró homlokunkat. Addig itt van három TV reklám, melyekben, mint láthatjuk, a látvány fog dominálni, s úgy tűnik, a trükkmesterek nem is tétlenkedtek.

2013. Augusztus 15-től játsszák a hazai mozik a Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak folytatását, melyben ismét Poszeidon fiára és hűséges társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot. A magyar szinkronos előzetes is megérkezett hozzá. Hivatalos szinopszis: Az istenek köztünk járnak – és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket...

Percy Jackson (Logan Lerman), Poszeidon fia tovább folytatja az első részben megkezdett útját, hogy beteljesítse végzetét. Percy félisten társai segítségével ezúttal az Aranygyapjú nyomába erednek, az egyetlen tárgy után, amiben megvan az erő, hogy megmentse a Félvérek táborát, amit egy titokzatos ellenség ostromol.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,514RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
243KövetőKövetés
20,635FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Hihetetlen 🙁 Nyugodjék békében!!! 🙁
  • Miner: Jogos, javítjuk!
  • Volkodlak21: Téves, hogy ő lenne az egyetlen, akit mindhárom lény megölt. A...
  • Lenny: Az egymás ellen kijátszásról beszélnek éppen, erre mondja a CIA...
  • Dante: Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett...
  • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…