szerda, január 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Parker"

Címke: Parker

Jason Statham véráztatta ámokfutásában semmi különleges nincs. A színész hozza formáját, ami rá annyira jellemző, amiért szeretjük. Az előadott fapofájával be lehetne gyújtani, rezzenéstelen arcán érzelmek után kutatni reménytelen feladat. Színészi tehetségét illetően páros lábbal rúgnák ki az alsó tagozat színjátszó szakköréből, annyira tehetségtelen efféle mókákban. Viszont elnyűhetetlen, nem teketóriázik a fegyverhasználattal, akkorákat üt, hogy még a levegő is megkékül a környéken, és eminens diákként mondja föl a jóféle akcióhősök bosszúálló kódexét. Tömörebben: a Parker nem is annyira rossz film.

Február utolsó napján Jason Statham ismét megmutatja, miért nem érdemes felbosszantani: a Parker-ben egy szigorú etikai kódex alapján élő tolvajt alakít, aki társai átejtenek, és halottnak gondolva otthagynak egy rablás helyszínén. Parker azonban túléli az árulását és elindul, hogy méltó bosszút álljon egykori társain. A Filmtrailer játékával most kettő darab páros belépőt nyerhettek a film premier előtti vetítésére, amire két nappal a hivatalos bemutató előtt, február 26-án este kerül sor egy budapesti moziban.

A héten három új filmet is bemutattak az amerikai mozik, és ezek egyike, a Jeremy Renner és Gemma Arterton főszereplésével készül Jancsi és Juliska mese Tommy Wirkola féle továbbgondolása, Boszorkányvadászok át is vette a vezetést a hétvégi bevételi toplistán. Az 50 milliós büdzsé fényében a 19 milliós nyitóhétvége ha nem is pazar, de elégségesnek bizonyulhat az anyagi sikerhez, amire főképp azért lenne szükség, mivel a kritikai oldalon meglehetősen leírták (Rottentomatoes 18%) a filmet.

2013. február 28-án, a Pro Video Film forgalmazásában, feliratosan érkezik a hazai mozikba a Jason Statham és Jennifer Lopez főszereplésével készült Parker akció-thriller. A film (16) besorolást kapott, és megérkezett hozzá a magyar feliratos előzetes is. Hivatalos szinopszis: Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá...

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá, és soha nem bánt olyat, aki nem érdemli meg. Legutolsó betörése során azonban saját csapata veri őt át, elviszik a zsákmányt és halálra ítélve hagyják őt is a helyszínen… Parker túléli, és felépülve a nyomukba ered: PalmBeach-en, a gazdagok és híresek játszóterén talál rájuk, ahol a nagy dobásra készülnek.

Tegnapelőtt egy posztert, ma egy előzetest tett közzé a FilmDistrict a Parker című bűnügyi thrillerhet, amelynek fő szerepeiben Jason Statham-et és Jennifer Lopez-t fogjuk látni - maga a film 2013. január 25-én kerül az amerikai mozikba, és remélhetőleg ezen a környéken már itthon is Tartalom: Parker (Statham) profi tolvaj, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá, és soha nem bánt olyat, aki nem érdemli meg.

Minden különösebb reklám nélkül érkezett egy poszter a Parker című filmhez, amelyen jól látható, hogy az október 12-én már mozikba kerülő alkotás fő szerepeit Jason Statham és Jennifer Lopez fogja játszani. A film középpontjában egy profi tolvaj áll, Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még gyilkosságra is kényszerül – egyetlen cél vezérli innen kezdve: a bosszú Tartalom: Parker (Statham) profi tolvaj, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá, és soha nem bánt olyat, aki nem érdemli meg...

Jason Statham tárgyalásban van a Parker című thriller főszerepe kapcsán, ami Donald Westlake regénysorozata alapján, John McLaughlin, (Fekete Hattyú) forgatókönyvével és Taylor Hackford (Az ördög ügyvédje, Dolores Claiborne) rendezésében fog készülni - a nevek alapján joggal kerülhet sok ember bevárólistájára a készülő alkotás. A film középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá...

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,771FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Captain: Ja és nem ezért bukott valszeg, hanem azért mert elbagatellizált...
  • Captain: Hát pedig kedves cikkíró ahogy korábban már leírtam a casting valami...
  • Balage: ez nagyon beteg 🙂
  • Ganta: Ha a kacsa nem tud úszni akkor a víz a hülye? 😀 Kb. ez ilyen szintű...
  • Ganta: Mit vártál?! Már a bemutatója is egy kaka volt. Ez borítékolható volt...
  • hoho: Ilyen szar filmet még életemben nem làttam!