vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Pain & Gain"

Címke: Pain & Gain

Megtörtént esetet feldolgozó film a 90-es években játszódik Miamiban, ahol három bodybuilder - a sittról ép most szabadul Daniel Lugo (Mark Wahlberg), Adrian Doorbal (Anthony Mackie), aki a sok szteroidtól impotens lett és Paul Doyle (Dwayne Johnson) egy szintén most szabadult kokainfüggő, aki azóta vallásos lett..

Bár a hétvégén leginkább a Vasember 3. bevételeire tapadtak a szemek, az amerikai piacon még nem kezdték el vetíteni a filmet. A csúsztatott premier legnagyobb nyertese Michael Bay, akinek Pain & Gain (A forgalmazó meggondolta magát és Izomagyak helyett itthon is az eredeti címen lesz bemutatva) alkotása az elért 20 millió dolláros bevétellel nem csupán az első helyet szerezte meg, de be is biztosította a 26 millióból leforgatott film anyagi sikerét...

Mai nap mind Michael Bay Pain & Gain akcióvígjátéka, mind Joseph Kosinski Feledés (Oblivon) Sci-fi-je kapott egy-egy új reklámspotot - előbbinek sem a magyar címe, sem a bemutatója nem ismert, utóbbi azonban 2013. április 18-án, pár nappal az amerikai premiert követően érkezik a magyar mozikba. Az eddigi anyagok alapján mindkettő megér majd egy mozijegyet.

A hírek szerint holnap, azaz december 9-én vasárnap már az első előzetest meg nézhetjük a Joseph Kosinski rendezésében és Tom Cruise főszereplésével készült Oblivion Sci-fi-ből - az első poszteren is Cruise látható, aki Jack Harpert, az utolsó Földön élő embert alakítja, aki azokat a drónokat javítja, melyek feladata, hogy újra élhető hellyé tegyék a bolygót. A dolgok azonban teljesen új irányt vesznek, amikor a bolygóra lezuhan egy űrhajó, benne egy női pilótával, aki miatt Harper mindent meg kérdőjelez, amiben eddig hitt.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,803FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
 • Mep: Nos, ez valoban szar lett, csak tudnam miert kell a szart ket es fel...
 • ybvcvbxb: Ilyen nagyon még soha nem untam magam egy moziban!!! borzasztó...
 • tarhonya: Ebből az írásból is látszik, hogy a kritikus és a néző gyakran...
 • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
 • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...
 • Balage: ez eddig elég jól néz ki
 • Népszerű bejegyzések

  video

  Tomb Raider trailer #2video