vasárnap, november 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Oz: The Great and Powerful"

Címke: Oz: The Great and Powerful

Sam Raimi olyan, mint a pályafutásuk vége felé közeledő nagy focisták: érzi, a megújuláshoz környezetváltoztatásra van szükség. De amíg az aranylábú labdazsonglőröknek stadioncserék jelentik karrierük folytatását, addig derék rendezőnk a filmes műfajok váltogatásával élheti tovább a varázst. S valóban, csodával találkozhatnak azok, akik leszurkolják a borsos jegyárakat, mert a direktornak – eddigi munkáit figyelembe véve – ha nem is legkiemelkedőbb, de fantáziával és látvánnyal legjobban megerősített produkciójával találkozhatunk, amely… Tulajdonképpen előzményfilm.

Amikor Oscar Diggs (James Franco), egy piti cirkuszi bűvész a poros Kansas-ből Oz vibráló birodalmába kerül, úgy hiszi, megütötte a főnyereményt, egészen addig, míg össze nem hozza a sors három boszorkánnyal. Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) és Glinda (Michelle Williams) erősen kétli, hogy ő valóban az a nagy mágus, akinek kiadja magát, így Oscar hamarosan komoly zűrben találja magát. Oz világa komoly veszélybe kerül, ha nem sikerül időben rájönnie melyik a jó és melyik a rossz oldal, így Oscar illuzionista képességeit...

Tegnap, a Comic-Con 2012-ön mutatták be az első előzetest a Sam Raimi rendezésében készülő Oz: The Great and Powerful Walt Disney adaptációhoz - a film az eredeti Óz, a csodák csodájaban elmesélt történet helyett maga Óz, a "nagy varázsló" (James Franco) sztoriját tárja a nézők elé, aki egyszerű kansasi bűvészként kerül az elvarázsolt birodalomba, és sikerül meggyőznie az ott lakókat arról, hogy valódi hatalom van a birtokában.

A Disney nyilvánosságra hozott néhány új részletet a Sam Raimi rendezésében készülő Oz: The Great and Powerful filmjéről, valamint a hivatalos tartalmát is elolvashatjátok. A film főszerepében James Franco lesz látható, aki Frank Baum eredeti elképzelési szerint megalkotott Oz-t alakítja, a szereplők közt ott lesz még Zach Braff is, mint Diggs, egy cirkuszi segéd. Lesz továbbá egy CGI segítségével életre keltett, Finley nevű szárnyas majom is, aki Oz-t végigkíséri kalandjai során, az ő hangját Joey King szolgáltatja. A hivatalos szinopszis:

Múlt héten pénteken derült ki, hogy Sam Raimi kapott egy ajánlatot egy új Disney mesefilm rendezésére, a Deadline Hollywood tudósítás szerint pedig el is fogadta, így hivatalosan megerősített hír, hogy Sam Raimi rendezi az Óz, a csodák csodája soron következő feldolgozását - Oz: The Great and Powerful -, méghozzá 3D-ben. Áprilisban még az a hír járta, hogy Robert Downey Jr. játszhatja el a a nagy varázslót, ezzel kapcsolatban annyi információt kaptunk...

Közösségi oldalak

16,220RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,214FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Polszkis: szegény csajszi, 1 szót fog hallani másfél órán keresztül: SZEX 🙂