vasárnap, augusztus 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Oz: The Great and Powerful"

Címke: Oz: The Great and Powerful

Sam Raimi olyan, mint a pályafutásuk vége felé közeledő nagy focisták: érzi, a megújuláshoz környezetváltoztatásra van szükség. De amíg az aranylábú labdazsonglőröknek stadioncserék jelentik karrierük folytatását, addig derék rendezőnk a filmes műfajok váltogatásával élheti tovább a varázst. S valóban, csodával találkozhatnak azok, akik leszurkolják a borsos jegyárakat, mert a direktornak – eddigi munkáit figyelembe véve – ha nem is legkiemelkedőbb, de fantáziával és látvánnyal legjobban megerősített produkciójával találkozhatunk, amely… Tulajdonképpen előzményfilm.

Amikor Oscar Diggs (James Franco), egy piti cirkuszi bűvész a poros Kansas-ből Oz vibráló birodalmába kerül, úgy hiszi, megütötte a főnyereményt, egészen addig, míg össze nem hozza a sors három boszorkánnyal. Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) és Glinda (Michelle Williams) erősen kétli, hogy ő valóban az a nagy mágus, akinek kiadja magát, így Oscar hamarosan komoly zűrben találja magát. Oz világa komoly veszélybe kerül, ha nem sikerül időben rájönnie melyik a jó és melyik a rossz oldal, így Oscar illuzionista képességeit...

Tegnap, a Comic-Con 2012-ön mutatták be az első előzetest a Sam Raimi rendezésében készülő Oz: The Great and Powerful Walt Disney adaptációhoz - a film az eredeti Óz, a csodák csodájaban elmesélt történet helyett maga Óz, a "nagy varázsló" (James Franco) sztoriját tárja a nézők elé, aki egyszerű kansasi bűvészként kerül az elvarázsolt birodalomba, és sikerül meggyőznie az ott lakókat arról, hogy valódi hatalom van a birtokában.

A Disney nyilvánosságra hozott néhány új részletet a Sam Raimi rendezésében készülő Oz: The Great and Powerful filmjéről, valamint a hivatalos tartalmát is elolvashatjátok. A film főszerepében James Franco lesz látható, aki Frank Baum eredeti elképzelési szerint megalkotott Oz-t alakítja, a szereplők közt ott lesz még Zach Braff is, mint Diggs, egy cirkuszi segéd. Lesz továbbá egy CGI segítségével életre keltett, Finley nevű szárnyas majom is, aki Oz-t végigkíséri kalandjai során, az ő hangját Joey King szolgáltatja. A hivatalos szinopszis:

Múlt héten pénteken derült ki, hogy Sam Raimi kapott egy ajánlatot egy új Disney mesefilm rendezésére, a Deadline Hollywood tudósítás szerint pedig el is fogadta, így hivatalosan megerősített hír, hogy Sam Raimi rendezi az Óz, a csodák csodája soron következő feldolgozását - Oz: The Great and Powerful -, méghozzá 3D-ben. Áprilisban még az a hír járta, hogy Robert Downey Jr. játszhatja el a a nagy varázslót, ezzel kapcsolatban annyi információt kaptunk...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,018RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,904FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Sunikeee27: Hú basszus ez tényleg nagyon jó! Régen a Charles Bronson-os...
  • Kancellár: Leonardo Dicaprio nagyon jó választás és csodálatos amit a földért...
  • demonicius: faja lesz…
  • Pongo peter: Legyen vasokol 2!!!!!nagyon kivancsi lennek a 2-odik reszere..az...
  • Izellajos: nekem nem játsza le, azt írja “This video is private”
  • Wolf: Na pl ez lehetett volna a 3. rész sztorija.
  • Népszerű bejegyzések