kedd, január 16, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Olympus Has Fallen"

Címke: Olympus Has Fallen

Egy sor állig felfegyverzett, s feje búbjáig becsomagolt rosszarcú heves tűzharc során elfoglalja a Fehér Házat. Túszul ejtik az elnököt, az alelnököt, meg mindenkit, aki számít valamit és épp ráért egy kis raboskodásra. A terroristák történetesen koreaiak – így aztán ferde szemmel követhetjük az eseményeket. Követelnek ezt-azt, atommal is fenyegetőznek. A házelnök vezetésével felálló válságstáb tanácstalan, röviden, büdös nagy káosz van a környéken. Csak egy volt testőr segíthet a bajban – Gerard Butler magányos farkasként rak rendet és drágán adja az életét.

Mikor a Fehér Házat (titkosszolgálati kódja: Olimposz) elfoglalják a terroristák és túszul ejtik az az Egyesült Államok elnökét (Aaron Eckhart), Mike Banning (Gerard Butler), az elnöki testőrség kegyvesztett tagja csapdába esik az épületen belül. A nemzetbiztonsági csapat lassan kifut az időből, így kénytelen Banning tudására támaszkodni, hogy visszaszerezzék a Fehér Házat, megmentsék az Elnököt és elhárítsanak egy még nagyobb katasztrófát.

A két egymással vetélkedő "Támadás éri a Fehér Házat" film közül elsőnek a Gerard Butler főszereplésével készülő Olympus Has Fallen-hez érkezett meg az előzetes - a népszerű színész egy kegyvesztett elnöki testőrt alakít, aki az ország utolsó reménysugarává válik, amikor az elnököt túszul ejti egy csapat könyörtelen terrorista.

Az Olympus Has Fallen az egyike a két 2013-ban mozikba kerülő filmnek, amelyben a Fehér házat éri támadás - míg a White House Down-ban Channing Tatum, addig a most említett filmben Gerard Butler a hős, akinek meg kell mentenie a komplett elnöki hivatalt. Hogy melyik film lesz a sikeresebb, majd kiderült...

Közösségi oldalak

16,341RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,752FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés