szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Oculus"

Címke: Oculus

Tíz évvel ezelőtt a Russell család tragédiája mindörökre rányomta bélyegét a két testvér, Tim és Kaylie életére, amikor Timet elítélték szüleik brutális meggyilkolásáért. Most Tim végre kiszabadul a védőőrizetből, s minden vágya, hogy normális életet élhessen; Kaylie-t azonban még mindig kísérti az a végzetes éjszaka, és meg van róla győződve, hogy szüleik halálát nem Tim, hanem egy gonosz természetfeletti erő idézte elő, amely egy antik tükörből szabadult el. Kaylie nyomozni kezd, hogy bebizonyítsa Tim ártatlanságát...

A tengerentúlon a hétvégét kiélezett bevételi verseny jellemezte az Amerika Kapitány - A tél katonája és a Rio 2. között. A tél és a toll csatájában még pénteken az utóbbi állt az élen, aztán valószínűleg a jó idő betett szárnyas barátainknak, és az amerikai családok hétvégére inkább választották a zöldülő természetet, mint a mozik hűs, sötét belsejét, s így Amerika Kapitány - A tél katonája megőrizte első helyezését. Szerényen kezdett a legújabb természetfeletti horror, az Oculus és Kevin Costner sportfilmje, a Draft Day is.

A hétvégén mutatták be a tengerentúlon az Oculus című természetfeletti horrort, amelynek főbb szerepeiben Karen Gillan és Katee Sackhoff látható. A filmet Mike Flanagan rendezte, aki még igazán emlékezeteset nem tett le az asztalra, és az Insidious valamint a Paranormal Activity producere készítette. Ez az a film, amit a kritikusok jobban értékeltek (metacritic: 61%, rottentomatoes: 71%), mint az amerikai nézők (cinemascore: C), de hát ilyen is előfordul. Az alábbiakban a film előzetesét láthatjuk, ahol vért keveset látunk, de para, az van!

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,248FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés