csütörtök, november 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "November Man"

Címke: November Man

Pierce Brosnan visszatér az akció műfajához! S hiába az ex-CIA-s karakter, a néző szinte epekedve várja, hogy elhangozzék a szájából a klasszikus bemutatkozás: „A nevem Bond. James Bond.” Azok az idők elmúltak, új szelek fújnak, Daniel Craig-ként Bond figurája is kivetkőzött önmagából, más lett a trend, azonban Brosnan skatulyából előhúzott eleganciája, s a legrázósabb akció közepén is moccanatlan álló, hajzselé-reklám frizurája továbbra is elképesztően menő! Meg macsó! Meg minden! S ugyanúgy, ahogy Liam Neeson sem klasszikus akciószínész alkat, mégis elhisszük nekik, hogy nem jó velük kekeckedni… mert egy jó színész mindent el tud játszani!

A címével ellentétben október 9-én kerül a hazai mozikba Pierce Brosnan legújabb, November Man címet kapott akciófilmje, amelyben az ex-James Bond ezúttal nem az angol, hanem az amerikai hírszerzés profi ügynökeként veszi fel a harcot a rosszfiúkkal.

Peter Devereaux-t (Pierce Brosnan), a rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt egykor a legjobb kémek között tartották számon. Akik ismerték, csak úgy nevezték, November Man: ahol feltűnt a vérprofi CIA-s mérhetetlen pusztítást hagyott maga mögött. És most újra vissza kell szállnia a játszmába: védelmére kel egy szemtanúnak, Alice Fournier-nak (Olga Kurylenko), akit az ügynökség kész megölni, nehogy fény derüljön egy évtizede őrzött titkos összeesküvésre. Peter maga is célponttá válik. Egykori barátját, legtehetségesebb tanítványát, David Masont (Luke Bracey) küldik a nyomába, hogy végleg kiiktassa őt.

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,261FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés