csütörtök, január 18, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Nicolas Cage"

Címke: Nicolas Cage

Waters és Stone két jelentéktelen rendőr, akik mindennapjukat a bizonyíték raktárban töltik a Las Vegas-i Rendőrkapitányságon. Munkájuk érdektelen és unalmas. Stone egy nap felfigyel egy szokatlanul magas óvadékra, melyet egy mellszoborba csempészett drog ügylet miatt tűztek ki. A két barát kieszel egy tervet, hogy megtalálják a pénz forrását.

Nicolas Cage napjainkban nem arról híres, hogy visszautasítana egy szerepet, legyen az bármilyen színvonal alatti film. A USS Indianapolis: Men of Courage sztorija ugyan tényleg nagyvászonra kívánkozik (Robert Downey Jr. is elkezdett fejleszteni belőle egy filmet még 2011-ben), ám a megvalósítást elnézve ez sem fogja nagyon fényezni a sztár portfólióját.

Snowden a CIA műveleti tisztviselője volt, azzal vált híresség, hogy szigorúan titkos dokumentumokat hozott nyilvánosságra. Ezekből derült ki, hogy az amerikai hírszerzés figyeli az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét.

Az idealista, de korántsem makulátlan életű politikus, Colin Pryce (Nicolas Cage) karrierje egy meglehetősen kínos szexbotrány után derékba tört. A 2010-es olajkatasztrófát követően azonban lehetősége nyílik, hogy tisztára mossa nevét. Politikai befolyásával, illetve kapcsolataival igyekszik segíteni az áldozatokat.

Mike Lawford (Nicolas Cage) fiával, Charlieval ünnepli a Halloweent, mikor a gyereknek egyszer csak nyoma veszik. Egy évre rá túlvilági képek és rémisztő üzenetek kezdik kísérteni a férfit, amire nincs semmiféle racionális magyarázat.

... rovatunk újra jelentkezik. Korábban már kiderült, hogy a manapság szinte kizárólag "B" kategóriás filmekben látható akciósztár majdnem Superman lett, most pedig egy újabb hírrel lepte meg a rajongóit. Majdnem ő játszotta el Aragornt, a Gyűrűk Ura trilógia egyik főszerepét is. Ráadásul akár elhiszitek, akár nem, a szerepet maga Cage mondta le:

Az egykor A-listás sztár nem nagyon tud kiszakadni a kizárólag DVD-re készülő filmek világából - legújabb alkotása, a Pay the Ghost ismét egy sablonos forgatókönyvvel készülő, könnyen felejthető alkotásnak ígérkezik.

Sok sok évvel azelőtt, hogy Henry Cavill magára ölthette Az acélember ruháját, Tim Burton is akart készíteni egy filmet a szuperhősről, amely a Superman Lives címet kapta volna. Az évek során már több vázlat és kép is előkerült a filmhez, amelynek fő szerepét eredetileg Nicolas Cage-nek szánták...

Nicolas Cage tovább folytatja a meglehetősen középszerű akció-thrillerek gyártását - a The Runner-ben egy idealisztikus politikust alakít, aki a 2010-es BP olajkatasztrófát követő években igen népszerűvé lesz, ám egy szexbotrány következtében karrierje derékba törik, és csak ekkor szembesül vele, hogy az élete tulajdonképpen már régóta romokban hever.

A Variety jóvoltából megnézhetjük az első hivatalos képet a Nicolas Cage főszereplésével készült Dying of the Light thrillerhez, amelynek készülése körül volt egy kisebb zűr is, ugyanis Paul Schrader rendező (Vétkek völgye) ugyanis a vágóasztalnál úgy döntött, tesz a forgatókönyvre és teljesen más filmet rakott össze, mint az várták. A producerek végül átvették az irányítást, és elkészítették saját verziójukat, ami jövőre a mozikban is látható lesz.

Nicolas Cage főszereplésével készült el a keresztény vallási alapokon nyugvó Left Behindregénysorozat legújabb filmje, ami 2014. október 3-án kerül az amerikai mozikba. Most egy rövid, ca. egy perces teaser trailer érkezett a filmhez, amely középpontjában a magyarul "nagy nyomorúság" (rapture) néven hivatkozott tan áll, amely szerint Jézus Krisztus második eljövetele alkalmával elragadja hívőit a Földről, hogy megmentse őket a hátramaradottakra váró szörnyűségektől...

A Velencei Filmfesztiválon nagy sikereket elért drámában Nicolas Cage állítólag ismét visszatért a színészethez. Sokan még így is a szájukat húzzák Cage neve és a "színészet" szó egy mondatban való szerepeltetése ellen, mivel ők hajlamosak megfeledkezni a Las Vegas, végállomásért (Leaving Las Vegas, 1995) kapott Oscar díjáról, és az Adaptációért (Adaptation, 2002) járó Oscar jelölésről. Mindenesetre most alkalma nyílik ismét bizonyítani, és április 17-étől mi is meggyőződhetünk róla a mozikban, hogy lüktet-e a felszín alatt még az a bizonyos drámai véna. A film szinkronizált előzetesét láthatjátok!

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,774FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés