szombat, augusztus 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Nick Fury"

Címke: Nick Fury

Három új, karakter trailernek nevezett videó látott napvilágot a Bosszúállók filmhez a Disney XD-n: Fekete özvegy (Scarlett Johansson), Tony Stark/Vasember (Robert Downey Jr.) és Nick Fury (Samuel L. Jackson) áll a középpontjaikban. Még mielőtt valaki megjegyezné, a videók nem csupán a Bosszúállókból, de a Vasember 1-2-ből is jócskán tartalmaznak jeleneteket.

Október 11-én rekordot döntött a Marvel Studió Bosszúállók /The Avengers/ előzetese: 24 óra alatt több, mint 10 millióan nézték meg az oldalon az előzetest, amivel minden idők legnézettebb trailere lett - egy új karakterposzter-sorozat érkezett a filmhez, amin Thor, Loki, Amerika kapitány, Vasember, Fekete özvegy, Sólyomszem, Nick Fury és Hulk (azaz Bruce Banner) látható. Mozibemutató: 2012. április 26.

Miközben Nolanék behavazzák és összetörik Pittsburg-öt, addig ugyanezt teszik Whedonék Cleveland-del, csak kicsit nagyobb léptékben. A Keleti 9. utca, Cleveland egyik legforgalmasabb utcája szeptember 2-áig le van zárva a clevelandiek legnagyobb bánatára, mert ott forgatják A bosszúállók című mozit, amelyben összetrombitálják a Marvel szuperhőseit: Amerika Kapitányt (Chris Evans), a Vasembert (Robert Downey Jr.), Thort (Chris Hemsworth), a Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson), Hulkot (Mark Ruffalo), Nick Furyt (Samuel L. Jackson) és Sólyomszemet (Jeremy Renner).

Samuel L Jackson a szerződése szerit összesen kilenc Marvel filmben fogja Nick Fury karakterét megformálni, ezek közt szerepel az "Iron Man 2", a "Captain America", a "Thor" és a "The Avengers." Az MTV News-nak adott nyilatkozatában Jackson elmondta, hogy részéről már vége az "Iron Man 2", leforgatták a jelenteit a filmben - Robert Downey Jr-ral és Scarlett Johannson-nal szerepel együtt. Amior megkérdezték arról, hogy aciójelentbe is belevonták-e , azt válaszolta:

2010. május 7-én mutatják be a vasember második részét és szép lassan csordogálnak az infók, a most megjelent kép Mickey Rourke-kal a másik a sorban /az elsőt ki is hagyhatták volna.../. Rourke Whiplash szerepét kapta a filmben, aki egy Ivan névre hallgató tetovált orosz nehézfiú "továbbfejlesztett változata" - a képen egy, Iron man felszereléséhez igen hasonló öltözékben feszít.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,014RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,903FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Sunikeee27: Hú basszus ez tényleg nagyon jó! Régen a Charles Bronson-os...
  • Kancellár: Leonardo Dicaprio nagyon jó választás és csodálatos amit a földért...
  • demonicius: faja lesz…
  • Pongo peter: Legyen vasokol 2!!!!!nagyon kivancsi lennek a 2-odik reszere..az...
  • Izellajos: nekem nem játsza le, azt írja “This video is private”
  • Wolf: Na pl ez lehetett volna a 3. rész sztorija.
  • Népszerű bejegyzések