kedd, október 17, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Need for Speed"

Címke: Need for Speed

Új állandó rovatot indítunk magyar box office hírek címmel, jellemzően csütörtök-péntek magasságában! A box office adatok a már mögöttünk álló, azaz az előző mozis hétre fognak vonatkozni előző hét csütörtöktől jelen hét szerdájáig - esetünkben most április 3-9. időszakra. Cikkünk a Filmforgalmazók Egyesülete adataira támaszkodik, amit jelen esetben a UIP-Duna Film bocsátott a rendelkezésünkre! Nos, akkor lássuk, hogy mit is nézünk mi, magyarok a moziban!

A hétvégét elég gyér mozis forgalom jellemezte a hétvégén Amerikában. Még a számítógépes autós játékadaptáció, a Need For Speed sem tudta felrázni a nagyérdeműt, és hatalmas bukta lett belőle. Ezt azonban mi borítékoltuk (lásd: kritikánk!) előre, sajnos, a Disney ezúttal rossz lóra tett: nem is nagyon reklámozták, hogy volt közük az elkészült produkcióhoz. Az előző héthez képest a csúcson alig történt változás: a múlt héten második helyen kezdett Mr. Peabody és Sherman kalandjai most megelőzte a 300: A birodalom hajnalá-t.

Az Electronic Arts kiadó végül csak beadta a derekát, és az egyik legsikeresebb autóversenyes számítógépes játékát, a Need For Speed-et filmre adaptálta. Talán szerencsésebb lett volna, ha ezt a lépést a Halálos iram-széria térnyerése előtt teszi meg, hogy ne csak egy újabb klónt lásson benne a nagyérdemű. Mindenesetre a Need For Speed valóban az autóversenyről szól, szemben az egészen más irányba elkódorgó Halálos iramtól.

Bár az eddigi ismereteink szerint hamarosan - március 13-án - már a mozikba kerül a Need for Speed, a DreamWorks váratlanul úgy döntött, hogy az utolsó pillanatban még 3D-be konvertáltatja a filmet. Egyelőre nem tiszta, hogy a stúdió tényleg 38 nap alatt akarja-e összekapkodni a 3D átalakítást, vagy a bemutatót fogja odébb tenni, de az a tény, hogy pár napja a Super Bowl-on 4 millió dollárt költött rá, hogy a fél perces spot-ban felhívja a figyelmet a dátumra, inkább az előbbi megoldást sugallja.

A nemzetközi premierrel egy időben, 2014. március-án érkezik a mozikba az autós játékok szerelmeseinek kötelező jellegű Need For Speed adaptáció - az első magyar szinkronos előzetes is elkészült hozzá. Tartalom: A börtönből frissen kikerült utcai autóversenyző, akit egy gazdag üzlettársa juttatott a hűvösre, csatlakozik az országon átívelő autóversenyhez...

A börtönből frissen kikerült utcai autóversenyző, akit egy gazdag üzlettársa juttatott a hűvösre, csatlakozik az országon átívelő autóversenyhez. A célja a többi résztvevővel ellentétben meglehetősen személyes: a bosszú. Volt üzlettársa a tervét megneszelve hatalmas összegű vérdíjat tűz ki hősünk fejére, amint kezdetét veszi a verseny. Az Electronic Arts népszerű számítógépes játékának filmes adaptációja.

Pár napja a Ford közzétett néhány képet legújabb modellje, a Ford EcoBoost 400-ról, amely nem csupán a NASCAR egyik résztvevője lesz de a készülő Need for Speed film főhősének autója is egyben. A DreamWorks tegnap egy újabb előzetest is nyilvánosságra hozott a népszerű számítógépes játék alapján készülő filmhez, melynek fő szerepeiben Aaron Paul, Imogen Poots, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Scott 'Kid Cudi' Mescudi, Michael Keaton és Dakota Johnson lesz látható.

Megérkezett az első előzetes a népszerű számítógépes játék, a Need for Speed filmes adaptációjához. Az Electronic Arts és a Dreamworks közös "szerelemgyerekét" Scott Waugh rendező kente nekünk a vászonra, aki mindezidáig az Act of Valor akciófilmmel büszkélkedhet, bár kaszkadőri múltja jóval méretesebb filmográfiát rejt. Az mindenképpen jó hír, hogy Waugh az akciók terén bennfentesként valószínűleg érti a csíziót, reméljük, jó sokszor hallhatjuk-láthatjuk a fémkasztni sikolyát-szakadását a film során.

Úgy néz ki, komoly vetélytársat kaphat a jövőben a Halálos iramban franchise, Stacey Snider, a DreamWorks igazgatóhelyettese és Frank Gibeau, az EA Stúdió elnöke ugyanis tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy a DreamWorks forgja elkészíteni az óriási népszerűségnek örvendő autósjáték filmes változtat. A forgatókönyvet George és John Gatins fogják elkészíteni, alapjául pedig nem valamelyik különálló rész, hanem az egész sorozat szolgál majd...

Közösségi oldalak

16,129RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,723FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Bollywood rambo kep

Creed 2 Sylvester Stallone