kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Nagyfiúk 2"

Címke: Nagyfiúk 2

Csütörtök óta "dübörög" a mozikban a Nagyfiúk folytatása, főszerepben Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock és David Spade. Az előző filmklipben az asszonkák poénkodtak, most pedig az uraik láthatóak egy rövid gegben, amelyben cameózik egyet egy alkonyatbavesző ismerős arc is...

Már a mozikban a Nagyfiúk folytatása, Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello, Nick Swardson mellett még Taylor Lautner is feltűnik egy poénos cameó-ban (lásd: előzetes!). A gegek poénosak, Sandlerre meg ráfér végre a siker! Akinek az első rész bejött, annak mindenképp kötelező a folytatás, a nagyfiúk újra szélesvásznon ökörködnek, ahogy azt kell! Az alábbi filmklipben azonban most a hölgyekre koncentrálunk, hiába, nehéz egy anya élete!

Hosszú és igen költséges marketinghadjáratot követően végre mozikba került Guillermo Del Toro Tűzgyűrű filmje, és a csütörtöki valamint pénteki eredményeket látva még úgy tűnt, talán sikerül is átlépnie a 50 milliós határt - igaz, valószínűleg ez sem lett volna elég a nyereségessé váláshoz, de nem is jött össze. A végső összesítése 38.3 millió lett, és az Amerikán kívül eső területekről is csak 53 millió érkezett, mindkét oldalról jókora csalódást okozva...

A jó barátok mindig jó barátok maradnak. Az öt általános iskolai haver, aki hosszú szünet után egykori kosárlabda-edzőjük temetésén találkoztak újra, és töltöttek együtt egy emlékezetes hétvégét, újra összejönnek. Lenny (Adam Sandler) miután családjával hazaköltözött szülővárosába, régi elnyomói, skizofrén buszsofőrök, ittas zsaruk és 400 jelmezes félőrül között találja magát - ismét egy őrült, vad és teljesen agyatlan hétvége várható!

Shaquille O'Neal és Taylor Lautner is csatlakoznak a Nagyfiúk 2 csapatához, a film külön érdekessége, hogy az első Adam Sandler főszereplésével készült folytatás. A július 18-án mozikba kerülő második részben Lenny (Sandler) és családja visszaköltözik a kisvárosba, ahol barátaival felcseperedett – gyermekeik utolsó napja az iskolában azonban komoly meglepetéseket tartogat mindannyiuk számára.

A három új poszter közül a Sharlto Copley főszereplésével készülő Europa Report a Jupiter címben szereplő holdjára utal, ahova egy expedíció érkezik idegen élet után kutatva - amit azonban találnak az félelemmel tölti el őket. Folytatódik a spanyol [REC] horrorsorozat is, a negyedik, REC 4: Apocalypse nevet kapott részben Angela Vidal, az első részben megismert bátor riporternő végül élve kijut az épületből...

A Columbia Pictures nyilvánoságra hozta az első előzetest a Dennis Dugan rendezésében készülő Nagyfiúk 2.-höz, amelyben az első részben megismert főszereplők - Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade - újra visszatérnek, hogy bebizonyítsák, hogy a felnőttség bizony nem jelenti egyben az érettséget is.

A két friss poszter közül a 300: Rise of an Empire plakát valójában nem más, mint a film hivatalos logója - a hivatalos bemutató 2013. augusztus 2., így lassan érkezni kellene a komolyabb anyagoknak is hozzá. Ha valami lemaradt volna, a film Themistocles (Sullivan Stapleton, a Válaszcsapás sorozat sztárja alakítja) görög tábornok történetét meséli el, aki thermopülai csatával egy időben egy másik csatában vezette az Athéniakat a Perzsa hódítók ellen.

Bár a kritikusok eléggé lehúzták Adam Sandler Nagyfiúk vígjátékát, a közönség körében nagy sikert aratott, és 271 milliós összesített bevétellel zárta a mozibemutatót (A büdzsé 80 millió volt) . Nem meglepő tehát, hogy Sandler szeretné elkészíteni a második részt is, arról nem is beszélve, hogy újra együtt dolgozhat legjobb barátaival és színésztársaival, Kevin James-szel, Chris Rock-kal, David Spade-del, és Rob Schneider-rel, akik várhatóan mindannyian visszatérnek a folytatásban is.

Közösségi oldalak

16,343RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,822FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések