péntek, október 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Moonrise Kingdom"

Címke: Moonrise Kingdom

1965-ben két tizenéves gyermek egymásba szeret, és elszöknek a New England-i városukból, bevetik magukat az erdőbe. Hatalmas vihar közeledik, és mindenki a fiatalok kereséséhez fog. A filmet Wes Anderson (Tenenbaum, a háziátok, Édes vízi élet, Utazás Darjeelingbe, A fantasztikus Róka úr) író-rendező jegyzi olyan sztárokkal, mint Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Tilda Swinton, Harvey Keitel és Frances McDormand.

strong>Bruce Willis, Bill Murray, Edward Norton, Frances McDormand, Tilda Swinton és and Jason Schwartzman is szerepelni fognak a Moonrise Kingdom című, Wes Anderson (A fantasztikus Róka úr) rendezésében készülő komikus drámának, a filmet 2012. május 25-től vetítik az amerikai mozik. Az 1965 nyarán, egy New England partjainál fekvő kis szigeten játszódó Moonrise Kingdom két 12 éves fiatal szerelmi története, aki titkos fogadalmat tesznek egymásnak, és a közösen elmenekülnek a vadonba.

Nagyon szépen alakul Wes Anderson új filmjének, a Moonrise Kingdom –nak a szereplőgárdája: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand és Tilda Swinton vannak tárgyalásban a különböző szerepekét. A '60-as években játszódó sztori egy fiatal srác és egy lány körül zajlik, akik titokban elszöknek New Englandi szülővárosukból, a város lakói pedig, akik azt hiszik, hogy eltűntek, és teljes erőbedobással keresni kezdik őket. Edward Norton egy cserkészcsapat vezetőjét alakíthatja...

Közösségi oldalak

16,140RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,783FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés