csütörtök, április 27, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Mission: Impossible – Titkos nemzet"

Címke: Mission: Impossible – Titkos nemzet

Tom Cruise ezúttal egy árnyékszervezettel kezd szélmalomharcba, hogy aztán számtalan nyaktörő kaszkadőrmutatványt igénylő akcióorgia közepette a maga malmára hajtsa a vizet, s port szórjon a rá ferdén néző szemekbe és a Szindikátus óraműpontossággal ketyegő gépezetének fogaskerekei közé. Nem gondoltam volna, hogy a Dubai-i lógicsálás után növelni lehet a tétet, de Cruise-nak sikerült. Nem lennék meglepve, ha a 6. rész már az űrben játszódna. Vajon meddig bírja Hunt visszatartani a lélegzetét vákuumban? Talán hamarosan ez is kiderül. A szcientológia legyen vele!

A hétvégére komoly szkandert jósoltunk előre hatalmas csuklózásokkal, de sajnos a valóság ránk cáfolt: míg Tom Cruise legújabb lehetetlen küldetése hozta, amit elvártak tőle, és elpöccintette A Hangyát a csúcsról, addig a Családi vakáció-remake, ami szolídan csak Vakáció címet kapott, messze alulteljesített. Ennyit a retróról!

>Már csak 3 hetet kell várni, hogy a Mission: Impossible – Titkos nemzet a magyar mozikban is bemutatásra kerüljön - sajnos úgy tűnik, lassan hozzá kell szoknunk, hogy csak 1 héttel az USA premier után érkeznek el hozzánk a filmek. Sokat emlegették a film kapcsán, hogy Tom Cruise az esetek nagy részében kaszkadőr nélkül vállalta a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb jelenetek forgatását

A második, jóval ígéretesebb Mission: Impossible - Titkos nemzet előzetes szinkronos változata is elkészült, plusz kaptunk egy kicsit hosszabb leírást is a filmhez.

Tom Cruise legújabb filmje, a Mission Impossible: Titkos nemzet forgatása során olyan helyzetbe került, hogy hosszabb időt kellett eltöltenie a víz alatt. A film előzetesében is látható az a jelenet, hogy Cruise irdatlan magasról beleveti magát egy víztartályba. Az USA Today hírlapnak adott interjújában Cruise elmesélte, hogy a vízalatti jelenetet vágás nélkül kívánták felvenni, fenntartandó a feszültséget. Így volt olyan, hogy 6-6 és fél percig is lent volt a víz alatt egyetlen lélegzettel, ami nagyon megerőltető volt a számára.

A Paramount Pictures a harmadik előzetest is elkészítette Mission: Impossible – Titkos nemzethez - minden jel arra mutat, hogy a sorozat nemhogy vesztene a lendületéből, de részről-részre jobb lesz. Az új előzetes bőven kínál eddig nem látott jeleneteket, kiderül benne például az is, hogy Ethan Hunt és csapatq, az Impossible Mission Force (IMF) a Szindikátus mellett a CIA-val is kénytelen számolni

Ethan (Tom Crusie) és csapata az eddigi leglehetetlenebb küldetésével néz szembe: le kell számolniuk a Szindikátussal, egy rendkívül magasan képzett nemzetközi árnyékszervezettel, melynek feltett szándéka, hogy elpusztítja az Impossible Mission Force-t.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,638RajongókTetszik
1,435Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
20,993FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Volkodlak21: – Fiam, te b*zi vagy? – Nem, csak rohamosztagos.
  • Balogh Zsolt: 🙂 Van olyan napod az életedben amikor nem mégy le náciba ?
  • Tibo: Már várom. Nagyon várom 🙂
  • Szepessy Kornél: Legyen Vasököl 2. nagyon jó volt az első. Mindenképp megéri...
  • Tibo: A Sötét Főnix Story az jó, remélem jól elkészítik. Nicholas Hoult-t...
  • Peterko: Gondolom vannak itt fanatikusok… Hatha valakinek eszebe jut a...