Címkék Ezekkel megcímkézve: "Mission: Impossible 6"

Címke: Mission: Impossible 6

Egy percig sem volt kérdéses, hogy a Paramount Pictures folytatja-e a Tom Crusie főszereplésével készülő Mission: Impossible sorozatot, tegnap azonban már a bemutató dátuma is ki lett tűzve: 2018. július 28, szinte napra pontosan 3 évvel a Mission: Impossible – Titkos nemzet premierje után. A dátum egy fő érdekessége azonban mégsem ez, hanem az, hogy a Warner Bros. is pontosan erre a napra tervezi az Aquaman premierjét

Tavaly júliusban, a Mission: Impossible – Titkos nemzet bemutatóját követően még az a hír járta, hogy idén nyáron akár el is kezdődhet a forgatása a hatodik résznek. Az azóta eltelt egy évben megtudtuk, hogy a franchise történetében első alkalommal visszatér az előző rész rendezője, Christopher McQuarrie, valamint, hogy Rebecca Ferguson is újra szerepelni fog a filmben. A forgatás kezdetéről azonban semmi hír nem érkezett.

Pát hete már elkezdték suttogni bizonyos hangok, Christopher McQuarrie, a Mission: Impossible – Titkos nemzet író-rendezője készítheti el a franchise hatodik részét is, most azonban egy nem túl hivatalos, ám annál meggyőzőbb bizonyíték érkezett rá, hogy ez valóban így fog történni.

Ha nem is kirobbanó sikerrel, de a stúdió által mindenképpen megnyugtató számokkal zárta a Mission: Impossible – Titkos nemzet a nyitóhétvégéjét: a világszinten elért 121 milliós bevétel alapján könnyedén nyereséges lesz a 150 milliós büdzséből elkészített film.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,620RajongókTetszik
1,474Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
20,980FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés