szerda, október 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Mission: Impossible 6"

Címke: Mission: Impossible 6

Augusztus utolsó harmadában történt, hogy Tom Cruise egy kaszkadőrmutatvány végrehajtása közben súlyos bokasérülést szenvedett, és a stúdió azonnal le is állította a Mission: Impossible 6. forgatását.

Köztudott - és jó gyakran hangozatott - tény, hogy Tom Cruise saját filmjei forgatásán szinte semmit nem bíz a kaszkadőrökre, a legnehezebb mutatványokat is saját maga csinálja végig, akár több hónapos felkészüléssel. Na, ez lehet hogy a közeljövőben változni fog.

Egy percig sem volt kérdéses, hogy a Paramount Pictures folytatja-e a Tom Crusie főszereplésével készülő Mission: Impossible sorozatot, tegnap azonban már a bemutató dátuma is ki lett tűzve: 2018. július 28, szinte napra pontosan 3 évvel a Mission: Impossible – Titkos nemzet premierje után. A dátum egy fő érdekessége azonban mégsem ez, hanem az, hogy a Warner Bros. is pontosan erre a napra tervezi az Aquaman premierjét

Tavaly júliusban, a Mission: Impossible – Titkos nemzet bemutatóját követően még az a hír járta, hogy idén nyáron akár el is kezdődhet a forgatása a hatodik résznek. Az azóta eltelt egy évben megtudtuk, hogy a franchise történetében első alkalommal visszatér az előző rész rendezője, Christopher McQuarrie, valamint, hogy Rebecca Ferguson is újra szerepelni fog a filmben. A forgatás kezdetéről azonban semmi hír nem érkezett.

Pát hete már elkezdték suttogni bizonyos hangok, Christopher McQuarrie, a Mission: Impossible – Titkos nemzet író-rendezője készítheti el a franchise hatodik részét is, most azonban egy nem túl hivatalos, ám annál meggyőzőbb bizonyíték érkezett rá, hogy ez valóban így fog történni.

Ha nem is kirobbanó sikerrel, de a stúdió által mindenképpen megnyugtató számokkal zárta a Mission: Impossible – Titkos nemzet a nyitóhétvégéjét: a világszinten elért 121 milliós bevétel alapján könnyedén nyereséges lesz a 150 milliós büdzséből elkészített film.

Közösségi oldalak

16,138RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,738FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés