kedd, április 25, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Miner"

Címke: Miner

A Tűnj el! annyira beteg, hogy már jó! S emellett baromi szórakoztató!

Újra felbőgnek a motorok, kipörögnek a kerekek, összeáll - ha foghíjasan is! - a család, hogy megállítsa az ellent... ám ezúttal farkába harap a kígyó! A széria legnagyobb kihagyott ziccere, az elcseszett drift avagy csattanós randevú a szalagkorláttal! Dobhatnák már az alkotók ezt a világmegmentős maszlagot, és visszaülhetnének végre rosszalkodni a volán mögé!

A holokauszt témáját már sokan, sokféleképpen feldolgozták, de a Menedékhez hasonlóan rendhagyó módon még nem. Mint a többi, korszakot megidéző mű, jelen opusz is megtörtént eseményeken alapszik, a világháború borzalmait ezúttal egy állatkert életén keresztül követhetjük nyomon, amely bizonyos tekintetben élét veszi az eseményeknek, más oldalról viszont szembesít azzal, hogy ami történt, az a Természet, ember és Isten ellen való.

Scarlett Johansson két Marvel-film között még testhezállóbb jelmezbe bújtatta idomait, hogy eljátssza a kultikus anime, a Páncélba zárt szellem filmadaptációjának főszerepét. A víg özvegy szárnyaszegett lélekké transzformálódása tökéletesen sikerült, a kérdés most már csupán az: kiszabadul-e a szellem a palackból?

A Zombieland és a Deadpool írópárosa összedobott nekünk egy profi Alien-filmet. Csupán 38 évet késtek vele!

Végre megtudhatjuk, mire ment el a Filmalap rekord összegű, több mint 2 milliárd forintos támogatása, s ezáltal hogyan vált a legyőzhetetlen csodakanca minden magyar család kicsi kincsévé!

Kong ezúttal a Koponya-szigeten tör, zúz, és tart rendet jó királyként, amíg a legkártékonyabb élősködő - naná, hogy az ember! - be nem pofátlankodik az életterébe!

Danny Boyle rendező 20 év után visszacibálta a srácokat a vászonra, hogy megmutassa, ki mit választott. Van, aki az életet, van, aki a tűt, két évtizedet követően mégis mind ugyanoda lyukadnak ki: ismét a lé(t) a tét, és elnyeléssel fenyeget a fekete lyuk! Vajon most hogyan keverednek ki hőseink a fajanszból? Egyáltalán: ki kell onnan keveredniük? Hisz a mélypont is csak egy múló állapot.

...hogy előbukkanjon alóla a valódi Rozsomák! Sokat kellett várnunk erre a lepukkant, folytonosan zsörtölődő, vén piásra, aki úgy henteli az ellent, mint metélő a tésztát, de megérte: a Farkas hattyúdala végre olyan lett, amilyennek az összes X-Men filmnek - bocs, Bryan! - lennie kellett volna!

John Wick csupán egyet akar: hogy békén hagyják! És milyen jó, hogy nem teszik! A békés nyugdíj nem éppen a bérgyilkos-lét velejárója. Az oroszok az előző részben kihúzták a gyufát, mire John barátunk rövid úton pontot tett az ügy végére - s minden "muszka" homloka közepére! -, ám nincs pihi, most az olasz maffia borítja fel derék bérgyilkosunk bilijét! És hát tudjátok, John mennyire háklis a rendre!

Matthew McConaughey nem először ered mesés kincs nyomába a vásznon, ezt az Aranyat azonban egyedül viszi el a hátán.

Gore Verbinski hagymázas rémálmait kente szét a vásznon állkoppantó vizualitással. Szürreális időutazásra invitál a svájci Alpokba, bár az egészség ellenszere helyett inkább az unaloménak eredhetett volna a nyomába.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,628RajongókTetszik
1,435Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
20,984FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Már várom. Nagyon várom 🙂
  • Szepessy Kornél: Legyen Vasököl 2. nagyon jó volt az első. Mindenképp megéri...
  • Tibo: A Sötét Főnix Story az jó, remélem jól elkészítik. Nicholas Hoult-t...
  • Peterko: Gondolom vannak itt fanatikusok… Hatha valakinek eszebe jut a...
  • Erik: Elég beteg egy film lett…
  • Filmes: Nem gyenge trió… Reméljük összejön