vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Mike Newell"

Címke: Mike Newell

Az árva Pip (Jeremy Irvine) egy titokzatos jótevőnek köszönhetően esélyt kap, hogy kiemelkedjen a szegénységből. London újdonsült úriembereként az elkényeztetett és gyönyörű Estella (Holliday Grainger) után ered, akit már gyermekkora óta szeret. A lányt viszont egy óriási titok veszi körül, ami szörnyű következményekkel lehet Pipre.

Amikor Harry Potter (Daniel Radcliffe) visszatér a Roxfortba, hogy folytassa a tanulmányait, nem is sejti milyen nehéz erőpróba vár rá. Valaki a tudta nélkül nevezte be a varázslóiskolák közti nemzetközi Trimágus Tusára. Mindez akkor derül ki, amikor a Tűz Serlege Harry nevét dobja ki, mint az utolsó versenyző. A fiatal varázslófiú még nem is nevezhetett volna a tornára, mivel még nem töltötte be 17. életévét, de ha már őt sorsolták ki, köteles résztvenni a tusán. Azonban a versenynél van egy még fenyegetőbb tény: Voldemort (Ralph Fiennes), a Sötét Nagyúr hatalmával együtt visszanyerte emberi alakját is.

Megérkezett a trailer a Perzsia hercege: Az idő homokja című számítógépes játékadaptációhoz, amit minden bizonnyal már nagyon várnak a fanatikus játékosok és a fantasy rajongók. Az előzetesben remek ízelítőt kapunk a gyönyörű CGI-ből, a fantasztikus látványvilágot leginkább a Gyűrűk Ura gyönyörűen kidolgozott, monumentális grafikájához tudnám hasonlítani. Férfiak és nők egyaránt kapnak látnivalót, utóbbiak Jake Gyllenhaal kigyúrt félmeztelen testével szemezhetnek, előbbieknek az ex-Bond-lány Gemma Arterton szolgál némi eye candy-vel. A történet egy kalandos természetű hercegről szól...

Néhány új fotó érkezett a Prince of Persia: The Sands of Time című játékadaptációhoz, amit a Walt Disney Pictures égisze alatt Mike Newell, (Harry Potter és a tűz serlege) rendez. A képek alapján megnyugodhatunk: a látványvilággal biztosan nem lesz semmi probléma, a sztorit ismerhetjük, a színészek közül pedig Alfred Molina és Ben Kingsley biztosan feledteti velünk Jake Gyllenhaal és Gemma Arterton várhatóan gyenge játékát.

Két karakterposzter érkezett a Prince of Persia: The Sands of Time filmhez, az ugyanezen című számítógépes játék mozis adaptációjához. Az egyik poszteren természetesen Dastan herceg, a főszereplő látható, akit a szerep kedvéért jócskán megizmosodott Jake Gyllenhaal alakít, a másik pedig Tamina, a vad és érzéki rivális hercegnő, akivel közösen mentik meg a világot a pusztító homokvihar elöl. Őt Gemma Arterton formálja meg, akit leginkább a Quantum csendjéből ismerhetünk, mint Bond lány.

Az ugyanezen című számítógépes játékon alapuló film a középkori Perzsiával visz el minket, és egy kalandos természetű herceg (Jake Gyllenhaal) történetét meséli el, aki egy rivális hercegnővel (Gemma Arterton) összefogva próbája meggátolni, hogy egy gonosz uralkodó egy félelmetes homokvihar idézésével pusztulásba taszítsa az egész világot.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,802FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

sicario-2-soldadovideo

a-felaldozhatok-4-hirek