Címkék Ezekkel megcímkézve: "Men in Black – Sötét zsaruk 3."

Címke: Men in Black – Sötét zsaruk 3.

Tegnap kaptuk a hírt, miszerint az előzetesek után maga a Sötét zsaruk 3. film adatlap film is megkapta a 16+ korhatár besorolást - kevés kivétellel az összes nagy nyári blockbuster hasonlóan járt, így ha nem tudnánk, hogy magasról tesz rá mindenki, komolyan aggódhatnánk a magyar mozik és filmforgalmazók bevételei miatt. A legutóbbi előzetes magyar változata is megjött.

Már csak 3 hét van hátra a Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével készült Men in Black trilógia utolsó fejezete, a Men in Black - Sötét zsaruk 3. film adatlap magyar előzetessel mozibemutatójáig, amiben Barry Sonnenfeld rendező elmondása alapján olyan kérdésekre is választ kapunk, melyek eszünkbe sem jutottak.

Egy nagy rakás kép érkezett a hamarosan (május 24.) már mozikban is nézhető Men in Black - Sötét zsaruk 3. filmhez, amelyben a legutóbbi hírek szerint utoljára találkozhatunk a jól összeszokott Will Smith-Tommy Lee Jones párossal. A képeknél elsősorban az idegen lényeket tartalmazók közül válogattam - jól látszik rajtuk a korábban már beharangozott "tisztelgés a sci-fi “aranykorszaka előtt" - a teljes eddigi galériát megnézhetitek ITT.

Néhány klassz, 1600x1200-as felbontású háttérkép a Men in Black - Sötét zsaruk 3.-hoz, aminek a bemutatójához most már csak 1,5 hónapot kell várni. Főszereplőinket - Will Smith (J ügynök), Tommy Lee Jones (K ügynök), Josh Brolin ( ifj. K ügynök) - külön-külön, vagy együtt is letölthetitek, sőt akár a MIB3 szöveggel kirakott hátteret is letölthetiek. A Bosszúállók háttérképekkel ellentétben ezeken még fognak látszani az ikonok is....

“J” ügynök (Will Smith), miután egy napon azzal a megdöbbentő hírrel fogadják, hogy öreg partnere, "K" (Tommy Lee Jones), már hosszú évek óta halott, kénytelen lesz visszautazni az időben a ‘60-as évekbe, hogy fényt derítsen a rejtélyre. "K" fiatalkori változatával (Josh Brolin) karöltve veszik fel a harcot a gonosz (Jemaine Clement) ellen. “J” felfedezi, hogy vannak olyan titkai az Univerzumnak, melyekről “K” sosem beszélt neki… © filmtrailer.hu
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,615RajongókTetszik
1,474Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
20,975FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Erik: Elég beteg egy film lett…
  • Filmes: Nem gyenge trió… Reméljük összejön
  • Izellajos: ez a DC vs Mervel kezd olyan lenni, mint itthon a Tv2 vs RTL Klub....
  • Zoltan Csendes: Na ja engem is inkább az érdekelne mi történt előtte....
  • Léna: Szerintem se az igazi a Karib tenger kalózai Jack nélkül, hiszen ő a...
  • Rencsike: Igazad van akko nem kell meg nézni.Én sem értem az ijeneket…👍
  • Népszerű bejegyzések