vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Mark Hamill"

Címke: Mark Hamill

"Azt kívánom, bárcsak jobban elfogadták volna az útmutatását és tanácsait. Azért mondom ezt, mert neki is volt egy elképzelése a 7., 8. és 9. részre. Egy teljesen másfajta, mint amit ők csináltak." - nyilatkozta Mark Hamill

Az egyik legnépszerűbb Star Wars: Az utolsó Jedik teória az, hogy Luke Skywalker átáll az erő sötét oldalára - a számtalan logikusnak tűnő magyarázat (link alatt) mellett az eddigi előzetesek, sőt Mark Hamill titokzatos nyilatkozatai is ezt sugallták nekünk.

Egy, a Star Wars-hoz hasonlóan gigantikus háttérbázissal - könyvek, képregények, animációs filmek, etc... - rendelkező franchise-ban nehéz újat mutatni a rajongóknak, Mark Hamill azonban a nemrég elárulta, hogy a Lucasfilm épp erre készül: A Star Wars: Az utolsó Jedik-ben egy olyan Luke Skywalker-t fogunk megismerni, amilyet még soha sehol nem láthattunk.

Az Empire magazin legutóbbi számában Mark Hamill elárulta, hogy összedobott a Lucasfilmnek egy olyan Star Wars tervet, amelyben Luke Skywalker gonosz ikertestvére is szerepet...

Idén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba, a Csillagok Háborúja a Star Wars: Az ébredő Erő című alkotással december 18-án tér vissza a mozivászonra.

A rengeteg elismerést begyűjtött képregényen alapuló film egy szupertitkos kém-szervezet történetét meséli el, amely csiszolatlan, ám ígéretes utcagyerekeket toboroz új programjába, miközben felbukkan egy becsavarodott tech-zseni, aki globális fenyegetést jelent az egész világra.

Hivatalosan még mindig nagy a csend a J.J. Abrams által rendezésre kerülő, a népszerű űropera sorozat soron következő, 7. részeként beharangozott film körül, különösen a castingok tekintetében. Azt már lehet tudni, hogy visszatérnek a "Nagy Öregek", Han Solo, Leia és Luke is, azaz Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill, valamint felbukkan Billy Dee Williams alias Lando Calrissian és Anthony Daniels is, mint C-3PO. Új szereplőkről viszont mindezidáig nem szólt a fáma, azonban most felröppent egy meg nem erősített hír, miszerint Benedict Cumberbatch castingol egy szerepért.

Az elmúlt hetekben felváltra röppentek fel a pletykák, amelyek egyik-másik ikonná vált Star Wars szereplő visszatéréséről szóltak, azonban sem a Lucasfilm, sem a Disney nem erősítette meg, hogy tervei lennének Harrison Forddal, Mark Hamillal vagy Carrie Fisherrel az új trilógiában. Tegnap azonban - bár igazából állt jogában megtenni - maga George Lucas erősítette meg hogy mindhárom színész visszatér a messzi-messzi galaxisba.

Úgy néz ki, hosszú nyűglődése után végre fel is tud mutatni valamit a készülő sci-fi/fantasy film, amely Philip K. Dick - vagy Gotham City? - világát idézi. Ráadásul 3D-ben, ebben is nőjünk fel a nagyokhoz! Az előzetesét látva, a készítők nem apróztak, szinte el sem hisszük, de bizony magyar produkciót látunk! Rendezője Hatvani Balázs, a főbb szerepekben Dörner György, Kerekes József, Viczián Ottó, Bárd Noémi Polli, Rudolf Péter és még sokan mások láthatók. De ne feledkezzünk meg a nagyágyúról sem, Mark Hamill érces hangján narrálja a dolgokat...

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,802FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Tomb Raider trailer #2video

video