Címkék Ezekkel megcímkézve: "Man on a Ledge"

Címke: Man on a Ledge

Február első hetében kerül a magyar mozikba Sam Worthington új filmje, a Borotvaélen, amely szinte teljes egészében egy 20. szállodai szoba ablakpárkányán zajlik, ahova az általa alakított főszereplő ex-rendőrtiszt - egy méregdrága gyémánt eltűnése miatt börtönbüntetésre ítélték - látszólag öngyilkossági szándékkal lépett ki. A titánok haragja sztárját a filmmel kapcsolatos érzéseiről, élmenyeiről kérdezték - az interjúért köszönet a film magyar forgalmazójának, a ProVideo-nak.

Egy ex-zsaruból körözött bűnözővé lett szökevény (Sam Worthington) egy toronyház párkányán áll, miközben egy nehéz sorsú New York-i túsztárgyaló (Elizabeth Banks) megpróbálja rábeszélni, hogy másszon vissza. Minél tovább vannak azonban a párkányon, a nőnek egyre inkább az az érzése támad, hogy a férfinek esze ágában sincs öngyilkosságot elkövetni, csupán egy magasabb cél érdekében teszi, amit tesz… © filmtrailer.hu

Egy poszter érkezett a Summit Entertainment Man on a Ledge című thrilleréhez, amely Sam Worthington, Anthony Mackie, Jamie Bell, Elizabeth Banks, Edward Burns és Genesis Rodriguez főszereplésével 2012. január 13-ban kerül az amerikai mozikba - a poszteren Worthington, a főszereplő látható egy toronyház szélén, ahol a leírás szerint a film nagy része játszódni fog. Tartalom: Egy ex-zsaruból körözött bűnözővé lett szökevény (Sam Worthington) egy toronyház párkányán áll, miközben egy nehéz sorsú New York-i túsztárgyaló (Elizabeth Banks) megpróbálja rábeszélni, hogy másszon vissza.

Elizabeth Banks fogja játszani a női főszerepet Asger Leth soron következő filmjében, a Man on a Ledge-ben: egy new york túsztárgyalót fog alakítani, aki egy öngyilkosságra készülő nyomozót - Sam Worthinton alakításában - próbál lebeszélni arról, hogy véget vessen az életének. A férfit - aki amúgy a tárgyaló ex-pasija - korábban egy el sem követett bűntettért börtönbüntetésre ítélték, így a nő okkal gondolhatja hogy a öngyilkos szándékot komolyan kell vennie..
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,487RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
243KövetőKövetés
20,624FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Dante: Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett...
  • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…
  • adikas21: Az első rész a beteg rendezőpáros dacára kiemelkedően megállta a...
  • adikas21: Ne foglalkozzon ilyen ostoba filmekkel, tartsa a szintet. Jöhet a...
  • Ganta: “a zárójelenetben láthatjuk azt is, ahogy a Mátrix...
  • Tibo: Majd meglátjuk, de az biztos hogy érdekes lenne az 1800-as évekbeli...