kedd, november 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Man of Steel"

Címke: Man of Steel

Mint tudjuk, a legújabb Superman mozi vízválasztót jelenthet a szuperhősök világában. Sikere esetén beindul a gépezet. Az egyik térfélen a DC Comics, a másikban Marvel-univerzum emblematikus figurái, s megkezdődik a küzdelem a nézők kegyeiért. Különösen nagy hát Az acélember vállára rakott súly, s látva a filmet, azt kell mondanom, nem kell parázni! Nem rogyott meg a fickó, a beinvesztált dollármilliók minden egyes centje meg fog térülni! Noha Zack Snyder rendező most sem fedezte fel Amerikát, profin megrendezett egy eredettörténetnek csúfolt, kevésbé bugyuta, ám elképesztően látványos mozit, ahol a zúzásé a főszerep. Minden más majdnem mellékes, s ezért most hálás vagyok.

Érdekes, hogy egyesek miket ki nem számolnak szabadidejükben. Charles Watson csapatával, a Watson Technical Consultinggal osztott-szorzott és megmondták, hogy Az Acélemberben mekkora kár éri Metropolist.

A becsléseik szerint 129.000 ember hal meg a film alatt, 250.000-en tűnnek el, a nagy részük valószínűleg szintén elhunyt. Legalább 1 millió ember sérül meg Zod tábornok tombolása alatt. Ha csak a várost vesszük úgy 700 milliárd dollárnyi kár keletkezett fizikai értelemben. Az összes kár és veszteség meghaladja a 2 trillió dollárt.

Clark Kent (Henry Cavill) huszonéves ifjú újságíró, aki minden képzeletet felülmúló képességei miatt idegennek érzi magát az emberek között. Hosszú évekkel ezelőtt érkezett a távoli és hihetetlenüll fejlett Kripton bolygó-ról, és egyre többet foglalkoztatja a kérdés, amire senkiről sem kapott választ: Miért vagyok itt? Fogadott szülei Martha (Diane Lane) és Jonathan Kent (Kevin Costner) útmutatásaival Clark lassan ráébred, hogy különleges képességei miatt rengeteg nehéz döntés kell majd meghoznia...

A sötét lovag - Felemelkedés premierjével együtt rögtön két új teaser trailer is érkezett a DC Comics másik sztárjához, a Man of Steel címet kapott Superman reboot-hoz. Hogy sikerül-e Zack Snyder rendezőnek Christopher Nolan-hez hasonló bravúrt véghez vinni a franchise-zal, csak jövő nyáron fog kiderülni, ugyanis a film közel egy év múlva, 2013. június 14-én kerül csak mozikba. Az egyik előzetest Jonathan Kent, Superman földi (Kevin Costner) paja, míg a másikat Jor-El, vér szerinti kriptoni apja (Russell Crowe) narrálja.

A Legendary Pictures a Warner Bros.-szal közösen gyártja le a Man of Steel filmet, ők jelentették meg az első hivatalos szinopszist is a filmről amiről nemrég azt nyilatkozták, hogy feszültségben még A sötét lovag-ot is túl fogja szárnyalni. "A szuperhősök panteonjának Superman a legismertebb és legmegbecsültebb tagja. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) huszonéves ifjú újságíró, aki minden képzeletet felülmúló képességei miatt idegennek érzi magát az emberek között.

Dylan Sprayberry, aki a 13 éves Supermant alakítja a Man of Steel filmben egy interjú során megosztotta élményeit a filmről, többek között elárulta, hogy Zack Snyder rendező túl akar tenni még A sötét lovag feszültséggel teli atmoszféráján is. "Amikor Zack [Snyder] és én először beszélgettünk, azt mondta, hogy még A sötét lovagnál is feszültebbre akarja készíteni a filmet, ám ugyanakkor realisztikusabbra és érzelmesebbre annál...

Talán a képregényrajongók tudják rá a magyarázatot, hogy a legfrissebb forgatási képeken miért néz ki úgy Superman, mint egy hajléktalan, én sajnos nem tudok semmi háttér információt a dologról. A képek minden esetre Man of Steel forgatásáról származnak, ahol Clark Kent-et (Henry Cavill) egy alaszkai halászfaluban láthatjuk. A képregényben volt már rá eset, hogy Superman szakállat növesztett, és bizony meg is gyűlt a baja a borotválkozással: tükörből, a szeméből lézer (hő?) sugarat bocsátva jött csak össze neki (lásd itt).

Néhány közeli kép érkezett Zack Snyder új Superman filmje, a Man of Steel forgatásáról, melyeken ismét megcsodálhatjuk az Acélember új gúnyáját - mindenki döntse el maga, mennyi benne a merevítés, és mennyi Henry Cavill saját izomzata... A film jelenleg az Illinois állam-béli Plano-ban forog. A Man of Steel mozibemutatója 2013 június 14-én lesz, a fő szerepekben Henry Cavill, Diane Lane, Kevin Costner, Amy Adams, Laurence Fishburne, Michael Shannon, Russell Crowe és Julia Ormond lesz látható.

A Warner Brothers-nek jelenleg több DC-s képregényhősre épülő moziterve áll fejlesztési fázisban. Állítólag a terveik között szerepel egy mindezidáig címnélküli projekt, ami Batmant és Supermant hozná össze egy mozifilmben. A stúdió próbálja meggyőzni Christian Bale-t, hogy vonja vissza: a forgatás alatt álló A sötét lovag: Felemelkedés című Nolan-film az utolsó, amiben hajlandó eljátszani Bruce Wayne, alias Batman szerepét. Superman szerepére a 2013. június 4-én az USÁ-ban bemutatásra kerülő Man of Steel Superman-film főszereplőjét, Henry Cavill-t látnák szívesen.

Megérkezett az első hivatalos kép a Warner Bros. Pictures és a Legendary Pictures közös produkciójában, Zack Snyder rendezésében készülő Man of Steel filmhez: Henry Cavill-t láthatjuk rajta Superman legújabb kosztümében. Úgy tűnik, a finoman pikkelyezett hatású kosztümök uralják a szuperhős-kifutókat, ugyanis Pókemberhez hasonlóan itt sem egyszerű szövetet, hanem valami rugalmasnak tűnő anyagot használtak - feltehetően ráuntak már a "te, a ruhája mi a franctól golyóálló??" jellegű kérdések megválaszolására...

Közösségi oldalak

16,229RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,245FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Ganta: Már a Nolan féle Batman után pihenőre kellett volna rakni szegény...
  • ingyombingyom: pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?! Affleck is...
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Népszerű bejegyzések