szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Machete gyilkol"

Címke: Machete gyilkol

Egy hét kimaradás után újra versenybe szállhattok a megszokott 3 db páros bianco mozijegy egyikéért, valamint egy kétórás ingyenes terembérlési lehetőségért, amely Filmtrailer.hu és a Mimozink.hu együttműködése jóvoltából kerül kisorsolásra. Bár az amerikai premierje nem éppen a vártnak megfelelően alakult, heti kiszemeltünk a Danny Trejo főszereplésével készül Machete gyilkol, melyben a börtönt is megjárt barázdált arcú filmsztár mellett Alexa Vega, Jessica Alba, Mel Gibson, Amber Heard, Vanessa Hudgens, Michelle Rodriguez, Charlie Sheen, Lady Gaga, Antonio Banderas és Cuba Gooding Jr is felbukkan...

Amerika alig csökkenő lelkesedéssel repteti Bullock-ot és Clooney-t az űrben, esély sincs rá, hogy mostanság talajt fogjanak. A Gravitáció továbbra is szárnyal, szinte elérhetetetlen magasságokban. Tom Hanks és Paul Greengrass rendező közös projektje, a Phillips kapitány is elstartolt a héten. A hétvége egyik hatalmas buktája bizony a nagyon beharangozott Machete-jé! A Machete gyilkol a házimozizásban fogja igazán kiélni virágkorát, s nagy valószínűséggel a mozis pályafutásának ezzel befellegzett.

Bár a Machete gyilkol középpontjában alapvetően a Danny Trejo által megformált címadó szereplő áll, Robert Rodriguez rendező egy igen komoly hölgykoszorút szerzett köré: Sofía Vergara, Alexa Vega, Amber Heard, Lady Gaga és Michelle Rodriguez mindenképpen megérdemelt egy külön videót...

A 20th Century Fox egy szép rakás új képet, valamint egy új posztert is közzétett a 2013. október 3-án mozikba kerülő Machete gyilkol-hoz, utóbbi gyakorlatilag az egész szereplőgárda fellelhető: Danny Trejo, Mel Gibson, Michelle Rodriguez, Sofía Vergara (Madame Desdemona), Charlie Sheen (Az USA elnöke), Amber Heard (Miss San Antonio), Lady Gaga (A kaméleon) és Demián Bichir (Mendez, az őrült). De mit keres ott Darth Vader?

Alig száradt meg a tinta a Machete gyilkol filmes adatlapján, már ki is jött egy újabb trailer, amely még többet mutat a filmből, ami egy igazi, macsó tesztoszteron-bombának ígérkezik, sok jó nővel, nagy színészekkel, még nagyobb fegyverekkel és még azoknál is nagyobb akciókkal. Durvulás felsőfokon, ám a sok fegyver közt minden bizonnyal előkerül majd egy élesre fent machete is. Robert Rodriguez író-rendező ismét elhozza nekünk a rosszarcú mexikóit.

Machete ezúttal az amerikai kormány megbízásából utazik Mexikóba, hogy a saját módszereivel likvidáljon egy fegyverkereskedőt, aki tömegpusztító fegyvert akar feljuttatni az űrbe. A film Robert Rodriguez rendezésében ismét sztárszereposztással támad a mozikban: az első részben megszokott arcok mellett látható még Mel Gibson, Amber Heard, Charlie Sheen, Antonio Banderas, Alexa Vega, Lady Gaga és Cuba Gooding Jr. is a produkcióban.

A korábban általunk már bemutatott teaser előzetes kapott magyar feliratot a forgalmazótól és megvan a film magyar címe is - gondolom, senkinek sem okoz óriási meglepetést! -, hogy a Machete Kills magyar keresztségben Machete gyilkol címen fog futni. Valószínűleg maga Robert Rodriguez sem gondolta volna, hogy a Grindhouse - Terrorbolygó előtt futó kamu filmelőzetes így kinövi magát, s a hardcore rajongók tűkön ülve fogják várni az immár második részt.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,801FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés