hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Luke Skywalker"

Címke: Luke Skywalker

Az egyik legnépszerűbb Star Wars: Az utolsó Jedik teória az, hogy Luke Skywalker átáll az erő sötét oldalára - a számtalan logikusnak tűnő magyarázat (link alatt) mellett az eddigi előzetesek, sőt Mark Hamill titokzatos nyilatkozatai is ezt sugallták nekünk.

Egy, a Star Wars-hoz hasonlóan gigantikus háttérbázissal - könyvek, képregények, animációs filmek, etc... - rendelkező franchise-ban nehéz újat mutatni a rajongóknak, Mark Hamill azonban a nemrég elárulta, hogy a Lucasfilm épp erre készül: A Star Wars: Az utolsó Jedik-ben egy olyan Luke Skywalker-t fogunk megismerni, amilyet még soha sehol nem láthattunk.

Az Empire magazin legutóbbi számában Mark Hamill elárulta, hogy összedobott a Lucasfilmnek egy olyan Star Wars tervet, amelyben Luke Skywalker gonosz ikertestvére is szerepet...

A Star Wars: Az ébredő Erő zárójelenetében új főhősünknek, Rey-nek sikerült ugyan megtalálnia az önkéntes(?) száműzetésbe volt Jedi mestert, Luke Skywalker (Mark Hamill) - azonban egyre több jel utal arra, hogy az igazság korábbi bajnoka igen komoly változáson ment keresztül, és már az sem olyan egyértelmű, hogy nem sodródott-e át az erő sötét oldalára.

Tegnap volt a hivatalos Star Wars nap, és az ünnep nem is lenne teljes, ha nem érkezett volna egy újabb hír a készülőben lévő Star Wars 8-ról. A középpontban ezúttal a legendás Jedi mester, Luke Skywalker áll, aki, ha hihetünk a pletykának, egészen elképesztő új képességek birtokába került. (SPOILER)

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

sicario-2-soldadovideo

Tomb Raider trailer #2video

a-felaldozhatok-4-hirek

Gringo-2