szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Louis Leterrier"

Címke: Louis Leterrier

Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt...

Egy elit FBI alakulat macska-egér játékba kezd egy "A négy lovas" névre hallgató, a világ legjobb illuzionistáit tömörítő csapattal, akik mindig csupán egyetlen lépéssel előttük járva korrupt üzletembereket rabolnak ki, és az így szerzett pénzt az előadás alatt a közönségbe szórják. © filmtrailer.hu

Tegnap látott napvilágot a hír, hogy James Cameron rendező az Avatar forgatókönyvírójával, Laeta Kalogridis-szal közösen nekiláttak, hogy elkészítsék az 1966-os Fantasztikus utazás /Fantastic Voyage/ remake-jének a vázlatait. A Deadline értesülései szerint Cameron Louis Leterrier-re (Titánok harca 3D) szeretné bízni a rendezést, és - míly meglepő - 3D-ben akarja leforgatni...

Bart (Bob Hoskins) 4 éves korában elrabolta Dannyt (Jet Li), és azóta úgy bánik vele, mint egy állattal. Danny képes az első parancsszóra rátámadni bárkire a legcsekélyebb esélyt sem adva ellenfelének. Egy nap Danny véletlenül találkozik Sammel (Morgan Freeman), a vak zongorahangolóval. Sam és mostohalánya, Victoria (Kerry Condon) megismertetik vele az emberi természetnek azt az oldalát, ami számára eddig ismeretlen volt. Így Danny életről alkotott képe lassan megváltozik. Megpróbál önmaga lenni és múltjának titkait felderíteni, immár Barttal és bandájával szembeszállva.

A Pajiba beszámolója szerint nem sokáig unatkozik Louis Leterrier rendező, miután kirakták A titánok harca projektből: máris nekilátott egy "bizarr" Sci-fi fejlesztésének, ami Gravity címmel fog készülni - ugyanezen címen Alfonso Cuaron is készít egy filmet Robert Downey Jr főszereplésével - a sztori középpontjában egy apa áll, aki éppen eltűnt gyermekét keresi, amikor a Föld megáll a forgásban, és a gravitáció elkezd csökkenni... Leterrier úgy írja le a filmet mint a Holnapután és az Elrabolva vegyítését, természetesen mindegyikből a legjobb részeket megtartva.

Louis Leterrier rendező elárulta a FirstShowing filme oldalnak, hogy már készen áll a forgatókönyv két további Titánok harca filmhez, amik rengeteg, az eredeti részben nem szereplő Görög mitológia lényt tartalmaz. . "Két másik Titánok harca filmet is írtam." - mondja "Eredetileg is háromról beszéltünk. A Warner, amikor megkeresett, azt mondta, hogy akkor ad zöld utat a project-nek, ha két további részre ígéretet teszek. Azt hiszem, nyugodtan elárulhatom, hogy az első résszel nem ér véget a történet. Megígérem nektek, hogy lesz tovább, méghozzá nem is hasonló mint a mostani, hanem teljesen más. Olyan hősöket hozok nektek, akikről még nem is hallottatok. Kinyitottunk egy ajtót, ami mögött a teljes a görög mitológia vár ránk."

Bár még több mint három hónap van a Titánok harca /Clash of Titans/ című film bemutatójáig, folyamatosan érkeznek hozzá az újabbnál újabb anyagok. Ezúttal egy újabb, az előzőnél hosszabb, de hangulatában és látványosságában hasonló előzetes, valamint két újabb poszter érkezett a görög mitológiára épülő akció-fantasyhez.

Perszeusz (Sam Worthington), Zeusz (Liam Neeson) és egy földi nő rövid kapcsolatának gyümölcseként félistennek született, de földöntúli származását megtagadva emberként próbál élni. Viszont ezt az istenségek közül nem mindenki nézi jó szemmel, így az alvilág félelmetes ura, Hádész (Ralph Fiennes), elrabolja Perszeusz családját. Hősünknek nincs más választása, mint elindulni az alvilágba, hogy kiszabadítsa családját, és leszámoljon a gonosz istennel. Összeverbuvál egy csapatot félelmet nem ismerő harcosokból, hogy az ő élükön indoljon csatába a pokol legalsóbb bugyrainak gonosz teremtényei ellen.

Megérkezett az első fotó az 1981-es Titánok harca (Clash of the Titans ) film remake-jéből. A képen Sam Worthington alias Perszeusz látható amint egy éppen Beowulf-os keménységgel készül leaprítani valakit (vagy valamit). A görög mitológia világában játszódó film középpontjában Perszeusz (Sam Worthington) áll, aki Zeusz (Liam Neeson) és egy földi nő rövid kapcsolatának gyümölcseként félisteni erőt birtokol, ám megtagadja azt és emberként próbál élni.Amikor családját elrabolja az alvilág félelmetes ura, Hádész (Ralph Fiennes) , Perszeusz félelmetes harcosokból álló csapatot toboroz, és elindul a pokolban, hogy leszámoljon a Zeusz hatalmát is fenyegető istenre.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,801FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
  • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...
  • Balage: ez eddig elég jól néz ki
  • Ganta: Pontosan, tökéletesen egyetértek!
  • Wolf: Pf…pont ők beszélnek, mikor kb ugyanúgy néznek ki?:D
  • Horváth Péter: Pedig Rey 10/10-es csaj volt a filmben. Sokkal jobb volt mint...
  • Népszerű bejegyzések