kedd, január 16, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Looper"

Címke: Looper

Az időutazás témája már lerágott csontnak számít, több műfaj merített belőle sikerrel, úgymint vígjátékok (Vissza a jövőbe, Bill és Ted), thrillerek (Időbűnök) és romantikus drámák (Az időutazó felesége), de jellegéből fakadóan alapvetően a sci-fi volt, van és lesz a téma igazi táptalaja. Mi, rajongók, ki vagyunk éhezve a jó sci-fire, amivel – valljuk be őszintén! - mostanában vajmi kevéssé kényeztet el minket Hollywood. A Looper – A jövő gyilkosában - történetét tekintve - benne volt a lehetőség, hogy az év sci-fije legyen, de sajnos nem tudta a Prometheus-t letaszítani trónjáról.

Kijött egy halom új poszter: Steven Spielberg-féle Abraham Lincoln életrajzi film a Lincoln-t zseniálisan életre keltő, elmaszkírozott Daniel-Day Lewis-zal a középpontban, a Red 2 teaser, valamint a Looper - A jövő gyilkosa teljesen új plakátot kapott. Emellett a magyar forgalmazók sem lazsálnak, íme, a Némó nyomában 3D-s verziójának hivatalos magyar posztere és a hazai mozikban 2013-ban bemutatásra kerülő új Tim Burton film, a Frankenweenie: Ebcsont beforr magyar verziója.

2072-ben az időutazás már valóság - ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egy nap azonban egy ismerős új célpontot kap: saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie...

Az ígéreteknek megfelelően, három trailer preview-t követően (ebből csak egyet tettem ki) megérkezett a teljes előzetes is a Bruce Willis és Joseph Gordon-Levitt főszereplésével készült Looper akció-sci-hez, ami 2012. szeptember 27-én kerül a magyar mozikba. Film adatlap majd akkor készül, ha meglesz a korhatárjelzéssel ellátott magyar előzetes, most kiderül, milyen sebesen dolgoznak a besorolást végző bizottságban...

Az elmúlt időszakban nagy divatját kezdte el élni a trailer-preview, azaz az előzetesből adott pár másodperces előzetes - most a csütörtökön (április 12-én) érkező, Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt és Emily Blunt Looper-hez érkezett egy videó, amelyben Levitt és Rian Johnson rendező kommentárjával nézhetünk meg pár kockát a hamarosan érkező trailerből.

A legújabb poszterek közül egyedül A Várandósok romantikus vígjátéknak van már magyar bemutatója (2012. május 31.), Bruce Willis és Joseph Gordon-Levitt Looper című időutazos sci-fi-je Amerikában 2012. szeptember 28-án, a Chris Hemsworth főszereplésével készülő The Cabin in the Woods horrorfilm jövő héten debütál. Utóbbihoz a poszter egy limitált kiadású exkluzív verzió, amit a Mondo készített nekik.

Egyenesen a WonderCon-ról érkezett két újabb kép a Looper című időutazásos thrillerből - az első, Bruce Willis-szel már tavaly májusban napvilágot látott -, Joseph Gordon-Levitt látható rajta, aki Joe-t, a bérgyilkost alakítja, akinek leendő áldozatai a jövőből érkeznek, hogy ő a múltban megölje, majd a kor eszközei számára felderíthetetlenül eltüntesse őket. Egy nap azonban az érkező áldozat nem más, mint saját maga idősebb változata (Bruce Willis alakítja)...

Joseph Gordon-Levitt karrierje legfontosabb mérföldkövének nevezte a Looper című filmet, amiben Bruce Willis-szel közösen játszák főszerepet, egymás idősebb ill. fiatalabb változatát alakítva. Rian Johnson új sci-fi thrillerében ugyanis már feltalálták az időutazást, és ezzel együtt a tökéletes gyilkosságot is: az áldozatot visszaküldik az időben, ahol nemes egyszerűséggel fejbe lövik, majd a holttestet eltűntetik..

Közösségi oldalak

16,342RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,752FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések