szerda, január 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Lone Ranger"

Címke: Lone Ranger

Holnap, a The Tonight Show-ban mutatják meg nekünk a Walt Disney a 200 millió feletti költségvetésből készülő Lone Ranger filmjének első előzetesét, ami nem sokkal azt követően gondolom online is elérhető lesz - a stúdió addig is közzétett pár új képet belőle. Bár Gore Verbinski rendező és Johnny Depp A karib-tenger kalózai szériával már bebizonyította, hogy sikerre tudnak vinni egy filmet

A Walt Disney Pictures és Gore Verbinski rendező nyilvánossá tette az első képet a Lone Ranger western-kalandfilmből – Johnny Depp és Armie Hammer láthatók rajta, mint Tonto és Lone Ranger, a főszereplők. A forgatás jelenleg Új-Mexikóban zajlik, a bemutató 2013. május 31-re van tervezve. A The Lone Ranger 1930-ban rádióműsorként kezdte életét, majd később tévésorozat, képregény, játék és számtalan más formában is felbukkant. A történet ott veszi kezdetét, hogy egy csapat Texas Ranger...

Már korábban is foglalkoztunk a Lone Ranger projekttel: hogyan állította le a Disney a munkálatait egyrészt a magas budget (250 millió dollár fölötti összegről beszélünk!), másrészt a Cowboyok és űrlények sikertelensége okán. Később kiderült, miből eredt ez a hatalmas költségvetés: a film nagy része CGI-ből állt volna. A Disney ultimátumot adott a készítőknek: egy hetük van rendbe rakni a film budget-jét.

Nemrég mi is szót ejtettünk róla itt a filmtraileren, hogy a Disney piros lámpát adott a Lone Ranger-projektjének, mivel a mozi rendezője, a Karib-tenger kalózai első három részét sikerre futtató Gore Verbinski kicsit elszállt a budget-vel, és a stúdió által betervezett 200 millió dollárt még megfejelte pár tízmillióval. Most kiderült, hogy mire fel ez a nagy költekezés!

A Walt Disney már 2008 óta tervezgette a Lone Ranger filmre vitelét. Olyannyira, hogy már a film bemutatójának dátumát is kitűzték 2012. december 21-ére. Azonban most a Disney váratlanul lefújta a forgatást, ami ősszel indult volna. A budget túllépéséről, a Cowboyok és űrlények gyenge szerepléséről és a stúdió egyéb bevállalt nagyköltségvetésű produkcióiról suttognak a háttérben.

Közösségi oldalak

16,339RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,762FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések