kedd, október 17, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "London Has Fallen"

Címke: London Has Fallen

A Fehér Ház helyett ezúttal London válik a terroristák játszóterévé, s érezhetően jót is tesz ennek az egyébként létjogosultság nélküli szériának, hogy kinyílik körülötte a tér. Az új etap az első rész gyermekbetegségei közül alig néhányat nő ki, ami viszont kevés, hogy a középszer fölé emelkedjen.

A júliusban látott teaser trailer után a teljes előzetes is megérkezett a London Has Fallen filmhez, a 2013-as Támadás a Fehér Ház ellen folytatásához...

Megérkezett az első előzetes a 2013-as Támadás a Fehér Ház ellen folytatásához, ami London Has Fallen címen jövő januárban kerül a mozikba. Kíváncsian várjuk a magyar címet... Tartalom: A Brit miniszterelnök temetése hatalmas lehetőséget kínál egy terroristacsoportnak, hogy a világ szinte összes nagyhatalmának vezetőjét megsemmisítve saját sötét víziójuk szerint formálják tovább az emberiség történelmet.

Bár a kritikusok jól lehúzták a 2013-ban bemutatott Támadás a Fehér Ház ellen-t, a bevételi oldalon úgy-ahogy jól szerepelt a film, ez pedig Hollywoodban bőven elég hozzá, hogy a stúdió berendelje a folytatást hozzá. Az új film a London Has Fallen címet kapta és még idén októberben a mozikba kerül.

Bár nem aratott túl nagy sikert a mozikban, a Millennium Films és a Focus Features elkészíti a tavasszal bemutatott Támadás a Fehér Ház ellen folytatását is, ami az eredeti Olympus Has Fallen cím után a London Has Fallen címet fogja kapni. Gerard Butler, Aaron Eckhart és Morgan Freeman is visszatér korábbi szerepébe.

Közösségi oldalak

16,129RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,722FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés