kedd, október 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Liam Neeson"

Címke: Liam Neeson

Repülő helyett vonat, kiszámítható izgalmak és minőségi garanciaként Liam Neeson, az örök állandó, aki kortalanul ingázik az akciófilmes szerepek közt.

Tartalom: Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg...

Liam Neeson pár hete jól beijesztette a rajongóit azzal, hogy a The Commuter lesz az utolsó akciófilmje, ám pár nap múlva visszavonta a saját szavait, és az "addig fogok akciófilmeket készíteni, amíg el nem temetnek" üzenettel búcsúzott.

Csak két hét telt el azóta, hogy Liam Neeson bejelentette, hogy visszavonul az akciófilmek készítésétől, ám tűnik, a színész már meg is gondolta magát.

Szinte biztosan nem véletlen, de nem sokkal azután, hogy a Liam Neeson bejelentette, hogy a jövőben leáll az akciófilmek készítéséről, megérkezett az előzetes a nagy valószínűséggel utolsó, a műfajban elkövetett alkotásához, a januárban mozikba kerülő The Commuter-hez.

Bár az Imdb-n Liam Neeson neve mögött nem kevesebb, mint 118 film áll, a legtöbben a Schindler listája, vagy még inkább az Elrabolva sorozat sztárjaként jegyezték meg.

A 17. század derekán két portugál szerzetes érkezik a távoli és titokzatos Japánba, hogy Isten igéjét terjesszék a helyi lakosság között és megtalálják mentorukat, Cristóvão Ferreirát (Liam Neeson), akiről az a hír járja, hogy kínzás hatására megtagadta hitét.

Tavaly ugyan trilógiává bővült a Elrabolva sorozat, ám az első rész óriási sikere és Liam Neeson visszatérése ellenére úgy tűnik, kezd kifogyni a szufla a franchise-ból, az Elrabolva 3. ugyanis mind a bevételek, mind a kritikák terén jócskán alulmúlta az előző rész teljesítményét.

Patrick Ness világsikerű regénye alapján J.A. Bayona készítette a Szólít a szörny című megindító és látványos filmet, melyben egy fiatal fiú egy varázslatos szörny segítségével fedezi fel újra a reményt, és talál rá a benne lakozó bátorságra.

Liam Neeson, bár a 2009-es Elrabolva óta elég komolyan be lett skatulyázva a komor akcióhős szerepébe, időnként tesz egy-egy kirándulást a könnyedebb műfaj irányába is - soron következő, The Revenger című filmje is az akció-vígjáték kategóriában fog készülni.

Ted megházasodik és újdonsült nejével úgy döntenek, gyermeket szeretnének vállalni. Miután a fizikai megvalósítás útjából, hála egyetemes cimborájának, Johnnak (Mark Wahlberg), elhárulnak az akadályok, a játékmackónak a törvény előtt is bizonyítania kell, hogy ő valódi, élő személy, hasznos tagja a társadalomnak, aki felelősségteljesen fel tud nevelni egy gyermeket. S a java csak ezután jön.

Sokan szeretnének a helyében lenni: Vincent Chase (Adrian Grenier) fiatal, szexi, színész, Hollywoodban él, és nagy karrier vár rá. Fél tőle, hogy a fejébe száll az éppen megszerzett hírnév, ezért megkeresi gyerekkori haverjait, és igyekszik a lehető legtöbbet lenni velük. Együtt próbálják túlélni az Álomgyár csapdáit;

Közösségi oldalak

16,293RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,931FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés