hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Kung Fu Panda 3"

Címke: Kung Fu Panda 3

A Kung Fu Panda széria immár trilógiává bővült, s a legújabb darabja lett a legmonumentálisabb és legszentimentálisabb is egyben, amelyben Pó szintet lépve tanítóvá/Mesterré lészen, ám az odáig vezető rögös út - derék pandamacink legnagyobb bánatára - nem gombóccal, hanem humoros gegekkel és szájtáti kalandokkal van kikövezve!

Ahogy az elvárható volt, a Kung Fu Panda legújabb része minden különösebb erőlködés nélkül vette át a vezetést a hétvégi toplistán. A Disney katasztrófafilm, a Viharlovagok azonban befürdött, akárcsak A szürke ötven árnyalata paródiája is csúnyán el lett pi... izé, fenekelve Marlon Wayans tolmácsolásában.

Po rég eltűnt apja váratlanul felbukkan, és magával viszi a fiát egy titkos panda paradicsomba, ahol számtalan vicces és pocakos panda él. De egy természetfeletti erővel rendelkező főgonosz, Kai Kínára támad, és amerre jár, legyőzött kung fu mesterek jelzik az útját. Po feladata egyenlő a lehetetlennel...

2016. januárjának végén újra pandázhatunk, ekkor térnek vissza Pó és barátai, az Őrjöngő Ötös a mozivásznakra. Meglehetősen sokat kellett várni, hogy a Kung Fu Panda trilógiává egészüljön, a második rész 2011-ben az utolsó jelenetével már előkészítette a folytatást, hogy aztán 5 évig kétségek közt hagyja nézőit, vajon Pó megismeri-e a múltját, rátalál-e ismét a vér szerinti szüleire. Néhány hete már láthattuk az első hivatalos képeket a filmből, most pedig végre valahára megérkezett egy meglehetősen sovány kis teaser, ami a sztorit még nem taglalja, csupán segít ráhangolódni a filmre.

Az első rövidke Kung Fu Panda 3 előzetes sajnos egyelőre csak kínai nyelven nézhető, azonban mivel amúgy sem túl sok benne a párbeszéd, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

A DreamWorks közzétette az első képeket a Kung Fu Panda 3-ból, amelyeken két új karaktert is láthatunk: az egyik Po (Jack Black) vér szerinti apja, Li, aki egy titkos panda faluban él, a másik pedig egy szintén panda táncoslány, Mei Mei (Rebel Wilson). Az új részben a leírás szerint a sárkányharcosnak két hatalmas, de merőben eltérő veszéllyel kell szembenéznie...

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,815FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések