csütörtök, január 18, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Knight and Day"

Címke: Knight and Day

Mai naptól, azaz 2010. július 15-tól vetítik - szinkronosan - a magyar mozik Tom Crusie és Cameron Diaz Kéjjel-nappal című akciófilmjét, lehet nézni hozzá magyar előzetest is. Az USA-ban, ahogy néhány posztban már olvashattátok, elég nagyot bukott a film, de ez nem jeleneti azt hogy a magyar nézőközönség sem lesz kíváncsi a Top Gun-nal berobbant népszerű színészre, főképp mivel a héten elég szűkös lett az újonnan bemutatott filmek listája. Hivatalos tartalom: Amikor egy kisvárosi nő találkozik egy rejtélyes férfival, aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija.

Négy új jelenet és a legújabb poszter Tom Cruise és Cameron Diaz Kéjjel-nappal /Knight & Day/ akcióvígjátékához. Egyszer vállalhatónak tűnik a film, bár szerintem nem fogja nagyon megrengetni a Box Office listákat. Tartalom: egy kisvárosi nő megismerkedik egy rejtélyes, titkokkal teli férfival, akiről hamarosan kiderül hogy profi ügynök. Mivel már maga is célponttá vált, kénytelen a férfival tartani, aki halálos csapdákkal, átverésekkel teli helyzetekbe sodorja, amikben a túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. USA bemutató holnap, magyar július 25-én.

Két akciójelenetet látható az alábbiakban a nyár kínálat két ígéretes filmjéből: A kéjjel-nappal /Knight and Day/ film klipjében Miller (Tom Cruise) és June (Cameron Diaz) motorral menekül üldözőik elől, a The Expendables klipben pedig Stallone és csapata egy raktárhelyiségben néz farkasszemet egy csapat túszejtővel - egy rövid ideig... Kéjjel-nappal /Knight and Day/ film adatlap. The Expendables film adatlap.

Bővített, közel 3 perces előzetes valamint egy jelenet Cameron Diaz és Tom Cruise új akciófilmjéhez, a Kéjjel nappal-hoz. Hivatalos tartalom: Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát.

A 20th Century Fox vírusmarketing keretében hozta nyilvánosságra az alábbi videót, ami a Kéjjel-nappal /Knight and Day/ forgatásán történt. Lényegében arról van szó, hogy Tom Crusie éppen arra próbálja okítani Cameron Diaz-t, hogy milyen a helyes technikája egy rúgásnak, majd amikor leereszti védőpárnát, kap egy szép rúgást a mellkasába, amitől elrepül. A scientológiai botrányairól híres, sokak ellenszenvét kivívó színészt röppályáját bizonyára sokan nézik kezüket dörzsölgetve, nekem azonban kicsit megrendezettnek tűnik... Kéjjel-nappal /Knight and Day/ film adatlap.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,778FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések