vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Kimbo Slice"

Címke: Kimbo Slice

Kimbo Slice nevét valószínűleg minden harcművészetet kedvelő ember és legtöbb YouTuber is hallotta már, a Kevin Ferguson néven született legendás harcos illegálisan szervezett utcai bunyósként feltöltött youtube videóival vált ismertté, majd később több sportágban is bebizonyította a keménységét, profi bokszba 7:0-s, az MMA pedig 5:2 eredményt tartanak számon a neve mellett - ami miatt azonban a legtöbben felnéznek rá, az az, hogy a gettó legsötétebb bugyraiból sikerült kitörnie.

Miután elvesztette szeretett királynőjét és legyőzte Sargon-t, a fekete mágia által támogatott Skorpiókirályt, Mathayus (Victor Webster) bérgyilkosként éli tovább életét. Egy nap Mathayus egy feladatot kap Egyiptom uralkodójától, Horus-tól (Ron Perlman): Védje meg szövetségesét, Ramusan királyt az életére törő gyilkosoktól. Szolgálata viszonzásaként Ramusan lányának, Silda-nak a kezét ígérik neki, valamint a legendás Istenek szeme amulettet, ami természetfeletti erő birtokosává teszi hordozóját.

Akik ismerősek valamelyest a harcművészetek és a bunyó világában, egészen biztosan hallották már Kimbo Slice nevét, a hatalmas erejű utcai harcos először YouTube-szenzáció, majd később az UFC egyik sztárja lett. Kevin Connolly a napokban hozta nyilvánosságra, hogy egy életrajzi filmet szeretne forgatni a harcosról: "Megpróbálom elkészíteni Kimbo Slice sztoriját" - mondta Connolly. "A jogok a kezemben vannak, és van egy remek forgatókönyvem is. Már csak tőle, valamint a pénzügyi lehetőségektől függ a film."

Michael Jai White neve garanciát jelent rá, hogy nem Hollywoodi szépfiúk betanult mozdulatait fogjuk látni a képernyőn - kőkemény, küzdősportban jártas figurák, villámgyors, technikás akciók csontropogás és vér vár ránk. Bone (Michael Jai White) nem keresi a bajt, de ha az megtalálja, akkor kő kövön nem marad. A börtönből szabadulva Bone elindul, hogy hogy megtartsa szavát, amit egykori cellatársának, egyetlen benti barátjának tett: megvédeni annak családját...

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,809FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések