szerda, október 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Killing Them Softly"

Címke: Killing Them Softly

George V. Higgins azonos című regényének adaptációja Jackie Cogan (Brad Pitt), az alvilág egyik profi pénzbehajtójának történetét meséli el, akit azzal bíznak meg, hogy kerítse elő a pénzt, amit egy magas tétekben játszott, a maffia által biztosított pókerbajnokságról rabolt el három balfék. © filmtrailer.hu

Bár egészen minimális különbséggel, de harmadszorra is sikerült a bevételi lista élére kerülnie a Alkonyat – Hajnalhasadás 2. részének - igaz nagyon ellenfele sem volt, hiszen a héten csupán két új filmet vetítettek az amerikai mozik, mindkettőt kevesebb mint a fele helyszínen, mint az említett alkotást. A most befolyt 17,4 millió dollárral már csupán 1 millió kell hozzá, hogy átvegye a vezető helyet a franchise-ban az Alkonyat Újhold -tól, az idei filmeket tekintve pedig jelenleg az 5. legsikeresebb film Amerikában.

November 30-án, azaz jövő héten lesz az USA premierje a Killing Them Softly filmnek, amelyben a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford-ot közösen jegyző Brad Pitt és Andrew Dominik rendező újra összeáll. Bár Pitt töretlen népszerűségnek örvend a hazai közönség előtt és a kisebb szerepeket is remek színészekre - Javier Bardem, Mark Ruffalo, Sam Rockwell, Casey Affleck, Richard Jenkins, James Gandolfini, osztották, magyar bemutatóról még nem tudunk.

Az elmúlt hónapok során összesen kilenc poszter érkezett a Brad Pitt főszereplésével készült Killing Them Softlyfilmhez (trailer ITT), tegnap pedig elkészült a tizedik, végleges változat is - most megnézhetitek egyben az összeset. Az amerikai mozikba november 30-án érkező George V. Higgins adaptáció magyar bemutatója nem ismert...

Két filmhez érkezett új poszter tegnap: Az Elrabolva 2-t már senkinek sem kell gondolom bemutatni (2012. október 4. a magyar premier), a Killing Them Softly-ben pedig Brad Pitt alakítja az alvilág egyik profi pénzbehajtóját, akit azzal bíznak meg, hogy kerítse elő a pénzt, amit egy magas tétekben játszott, a maffia által biztosított pókerbajnokságról rabolt el két lúzer. Előzetes hozzá itt, az USA bemutató 2012. október 19-én lesz. A magyar bemutató még nem ismert.

Megérkezett az első előzetes a Brad Pitt főszereplésével készülő Killing Them Softly filmhez (korábban Cogan’s Trade címen futott), amit 2012. október 19-én mutatnak be az amerikai mozik. George V. Higgins azonos című regényének adaptációjában Jackie Cogan (Pitt), az alvilág egyik profi pénzbehajtójának történetét követhetjük nyomon, akit azzal bíznak meg, hogy kerítse elő a pénzt, amit egy magas tétekben játszott, a maffia által biztosított pókerbajnokságról rabolt el két lúzer.

Közösségi oldalak

16,136RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,736FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés