csütörtök, január 18, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Kevin Smith"

Címke: Kevin Smith

Kevin Smith rendezőnek jelen pillanatban több párhuzamosan futó projektje is van - köztük a Shop-Show folytatása, amiről nemrég kiderült, hogy tévésorozat formában valósul meg -, azonban úgy néz elsőként a korábban már beharangozott Jay és Néma Bob reboot fog elkészülni.

Vérfagyasztó horror mese a történetmesélés veszélyeiről. Az Agyar Wallace Brytonról, egy vakmerő amerikairól szól, aki bemerészkedik a kanadai erdőkbe, hogy meginterjúvoljon egy hihetetlen múltú öregembert – amikor felfedezi, hogy a férfi sötét titka nem más, mint egy rozmár.

Kevin Smith úgy tervezte, a Hit Somebody című hokis film lesz az utolsó rendezése, ám mivel a projekt végül egy hatórás televíziós minisorozatként végezte, úgy döntött, még egy mozifilmet elkészít: a Shop-stop 3-at. Smith elmondása szerint a kultfilmmé vált alkotás harmadik részének azon nyomban nekilát, amint a két főszereplő, a Randal Graves-t és Dante Hicks-t alakító Jeff Anderson és Brian O'Halloran aláírják a szerződést.

Megjelent az első klip Kevin Smith új filmjéből a Red State című thrillerből. A jelenet inkább hajaz egy vígjátékra, de szerintem azt senki sem várta Smith-től, hogy egy minden percében komoly, vérfagyasztó filmet készítsen. A Red State idén már bemutatkozott a Sundance Filmfesztiválon, a néhány amerikai moziba pedig egy hónap múlva, március 10-én jut el első körben, hogy majd október 19-én induljon az országos szintű vetítés. A film néhány fiatal srácról szól, akik összeakadnak egy őrült prédikátorral, aki egy új, szélsőséges vallási csoportot alapít, melynek hívői az erőszaktól sem riadnak vissza.

Kevin Smith első horrorfilmjének középpontjába egy őrült prédikátor - Fred Phelps, a Westboro Baptista egyház alapítójáról mintázva - és annak hívői állnak akik teljesen új értelmezést adnak a "szélsőséges vallási csoport" kifejezésnek. Pontosabb tartalom még nem ismert...

A Red State című film Kevin Smith legújabb alkotása, mely némileg meglepő módon a horror műfajába sorolható be. A filmet valamikor jövő évben mutatják be, de a pontos dátum még nem ismert, viszont kis ízelítőként kiadtak néhány képet, valamint egy karakterposzter. Utóbbin Kerry Bishé látható, mint Cheyenne, a szűz. A pontos tartalom még nem ismert, de annyit tudni, hogy a film középpontjában egy csapat elég szélsőséges elveket valló fundamentalista áll, akikkel egy kicsit elszabadul ló...

Kevin Smith neve hallatán a legtöbb embernek Jay és Néma Bob ugrik be, de ha jobban szemügyre veszzük színészi és főképp rendezői karrierjét, akkor is szinte végig a vígjáték kategóriában tevékenykedett. Legújabb filmje, a Red State azonban egy kemény horrorfilm. A 4 millió dollárból forgatott film már szinte kész is van, a forgatás és vágás összességében 25 napot vett igénybe Smith idejéből - ez persze nem jelenti azt hogy rossz is lesz, de azért lehetnek fenntartásaink...

Egy rejtélyes bűnöző, bizonyos Thomas Gabriel (Timothy Olyphant) eszelős tervet ötöl ki, mellyel megbéníthatja az egész Egyesült Államokat. Ugyanis a számítógépes hálózaton keresztül sorra állítja le az USA teljes infrastruktúráját. A terve tökéletes, mindennel számolt, egyetlen embert kivéve: John McClane-t (Bruce Willis), aki magasról tesz az internetre, de ha baj van, nála tökösebb zsarut keresve sem találni.

Zack (Seth Rogen) és Miri (Elizabeth Banks) amióta eszüket tudják jó barátok, a jelenben pedig mindketten komoly anyagi nehézséggel küszködnek. Amikor közös hajlékukban kikapcsolják az áramot és még a vizet is elzárják, meglehetősen bizarr ötlet jut eszükbe a gyors anyagi gyarapodásra: egy közös pornófilm, amibe természetesen barátaikat is belevonnák. A forgatás előtt szent esküvel fogadják, hogy a szex semmiképp sem fogja megrontani a barátságukat, ám ahogy elkezdődik a film felvétele, a két barát közötti üzleti megállapodás és plátói barátság valami sokkal komolyabbá változik át..

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,780FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések