hétfő, október 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Kavarás"

Címke: Kavarás

Idehaza sem igazán akadt kihívója a Transformers legújabb részének, amely immár második hete uralkodik a toplista csúcsán. Messze elmaradva tőle második helyen áll az immár harmadik hetét taposó Így neveld a sárkányodat 2, míg új film csak a dobogó harmadik helyére bírt felkapaszkodni: az Adam Sandler-Drew Barrymore páros Kavarás című vígjátékukkal a sárkánylovasokat ugyan megizzasztották, de a csúcson tanyázó Transformers esetében nem sok vizet kavartak.

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai uralta a filmes toplistát az Egyesült Államokban a hétvégén, amelyre a Háborús hősök emléknapja (Memorial Day) is esik. Habár kritikánkban az egyik legfontosabb X-Men filmnek tituláltuk, bevételét tekintve korántsem emelkedik ki a korábbi részek, de még az idei kasszasikerek közül sem. Ennek ellenére még korai lenne az X-Men: Az eljövendő múlt napjait temetni (...). A páratlan páros, Drew Barrymore és Adam Sandler új közös vígjátéka, a Kavarás azonban elvérzett a gyilkos adamantium karmok alatt.

Az első randik szabálya egyszerű: tégy próbát, dönts gyorsan, ha pedig nem tetszik a másik, lépj le azonnal – és örökre. E film férfi hőse (Adam Sandler) így is tenne. Amikor első randija az egyébként kedvesnek tűnő szöszivel (DrewBarrymore) nem jön össze, elegánsan távozni készül… ám a sors úgy hozza, hogy kénytelen mellette maradni. Méghozzá összezárva egy családi üdülőhelyen, korábbi házasságaikból származó gyerkőceik víg társaságában. A kezdeti ellenszenvből gyors utálat lesz. Azután sok bonyodalom következik...

Közösségi oldalak

16,150RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,839FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés