vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Kate Dickie"

Címke: Kate Dickie

1630, Új-Anglia. William és Katherine hithű katolikusok. Öt gyermekükkel egy tanyán élnek a fenyegető vadon mellett. Amikor újszülött fiuk rejtélyes módon eltűnik, az elvetett gabona pedig nem kel ki, a családtagok egymás ellen fordulnak. A film hátborzongató képet fest egy, a saját félelmeinek és szorongásainak hálójába gabalyodó családról, amely elkerülhetetlenül a Gonosz prédájává válik.

A látnoki erejű filmkészítő Ridley Scott visszatér a műfajhoz, mit ő segített megteremteni, egy olyan epikus sci-fi-t létrehozva, mely az univerzum eddig nem ismert, sötét szegletében játszódik. A filmben egy csapat tudós és felfedező egy olyan félelmetes utazásban veszt részt, ahol pszichikai és mentális képességeik a végletekig próbára kerülnek. Egy távoli világon csapdába esve megtalálják a választ az élet alapvető misztériumának kérdésére. © filmtrailer.hu

Lassan már a teljes stáb meglesz Ridley Scott új sci-fijéhez, a voltaképp Alien előzményfilmnek is vehető Prometheushoz. Ugyanis a korábban már bejelentett főbb szereplők, vagyis Noomi Rapace, Charlize Theron és Michael Fassbender csapathoz csatlakozott Idris Elba (Thor, Tökéletes bűnözők, RocknRolla), Sean Harris (Harry Brown, Brighton Rock) és Kate Dickie (Outcast) is. Ezt maga Ridley Scott erősítette meg egy interjúban, ahol megemlítette azt is, hogy a színészeknek nem adta oda a forgatókönyvet, nehogy bármilyen részlet is kikerülhessen.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,809FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések