péntek, január 19, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "karakterek"

Címke: karakterek

z Entertaiment Weekly jóvoltából tegnap több kép és néhány, a történet szempontjából fontos szereplő rövid jellemzése is megérkezett a decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet-hez, többek között a főszereplő Felicity Jones, valamint Donnie Yen és Forest Whitaker karakteréről.

Miközben a hétvégéi teljesítényével immár minden idők 4. legnagyobb bevételt hozó filmje lett - három hét alatt - a Star Wars: Az ébredő Erő, sorra érkeznek részletek és a találgatások a filmben bemutatott új karakterekről.

Beindult a Marvel marketing gépezete és egymás hegyén-hátán érkeznek az anyagok A galaxis őrzői-hez, amihez két napja érkezett meg a trailer. Most 5 kisvideóban megismerhetjük a főszereplőket, azaz Rocket Raccoon-t (hang: Bradley Cooper), Groot-ot (hang: Vin Diesel), Drax-ot, a pusztítót (Dave Bautista), Gamorát (Zoe Saldana)..

Elindult A csodálatos pókember hivatalos weboldala és több újdonság is napvilágra került, többek között az első - túl sok konkrétumot nem tartalmazó - szinopszis, valamint a fő karakterek leírásai, képekkel illusztrálva. Lássuk a szinopszist: Mint a legtöbb korabeli tinédzser, Peter is próbálja kitalálni, ki is ő valójában, és hogyan vált azzá, aki. Miközben múltjának darabkáit illesztgeti össze, egy titok nyomára bukkan, ami apjával kapcsolatos... és ez a titok az, ami végül odáig vezet, hogy Pókemberként teljesítse be sorsát. Az első darabja a filmsorozatnak(!) teljesen új oldaláról meséli el Peter Parker történetét...

A casting hírek, pletykák és lesifotók után végre meg is nézhetjük a Szupercsapat moziváltozatának főszereplőit: Hannibal Smith szerepében Liam Neeson (eredetileg George Peppard), Rosszfiút Quinton Rampage Jackson (eredetileg Mr. T), Szépfiút Bradlay Cooper (eredetileg Dirk Benedict) alakítja, az őrült Murdock (a kedvencem) megformálója pedig pedig Sharlto Copley (eredetileg Dwight Schultz).

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,786FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
  • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...
  • Balage: ez eddig elég jól néz ki
  • Ganta: Pontosan, tökéletesen egyetértek!
  • Wolf: Pf…pont ők beszélnek, mikor kb ugyanúgy néznek ki?:D
  • Horváth Péter: Pedig Rey 10/10-es csaj volt a filmben. Sokkal jobb volt mint...