péntek, december 7, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Justice League"

Címke: Justice League

A nemrég érkezett Az Igazság ligája trailer magyar szinkronos változata is elkészült, és immár tényleg kevesebb, mint egy hónapot kell rá várni, hogy megtudjuk, vajon a Warner/DC egy, a Wonder Woman-hez hasonlóan remekül sikerült, vagy a Batman Superman ellen-hez hasonlóan "elcseszett" filmet küld-e a mozikba.

Az ígértekhez híven meg is jött a teljes előzetes a november 16-án mozikba kerülő Az Igazság Ligája filmhez, és a több, mint 3 perces trailert végignézve azt kell hogy mondjuk, igen komoly vetélytársat fognak kapni a Marvel Bosszúállói a Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) összeállítású csapat személyében.
Az Igazság Ligája mozifilm poszter

Tartalom: Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince...

A Wonder Woman hétvégéi sikere után végre fellélegezhettek ugyan egy kicsit a DC/Warner berkeiben, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy minden sínen van az DC Univerzum további sorsát illetően.

Egy-egy jelenet újra- vagy utólagos hozzáforgatása egy filmhez teljesen természetes dolog Hollywoodban, ami azonban Az Igazság ligája filmmel történik, az már jóval túlhalad a megszokottnál. A jelenség több szempontból is aggályos: egyrészt azt tükrözi, hogy a készítők nagyon nem elégedettek a látottakkal

Felemásan virradt ránk az igazság hajnala, s íme, Zack Snyder csak összetrombitálta nekünk Az Igazság Ligáját. Fanfárjainak hangjai a második előzetesben még kellő karcossággal szólnak. Ahogy azt elvártuk tőle, az új előzetes számtalan új jelenetről lebbenti fel a fátylat, s immár az ellenfelek is felfedik küllemüket.

A hétvégi Comic-Con-on a Csodanő előzetese mellett az Igazság ligája trailere is előkerült, és meglehetősen jónak is tűnik. Az előzetesből megtudhatjuk, hogy Bruce Wayne (Ben...

A CosmicBookNews weboldalnak több új hír is a birtokába jutott a 2015-ben érkező Az Igazság Ligája filmmel kapcsolatban, melyeket nem is voltak restek megosztani velünk: - A filmben az Acélemberben szereplő Henry Cavill fogja alakítani Supermant, Ryan Reynolds pedig visszatér a Zöld Lámpásben megismert Hal Jordan szerepébe. A további hősök Batman, Wonder Woman, Flash, a marsi fejvadász és Aquaman.

Közösségi oldalak

16,315RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,407FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Itt az új Marvel Kapitány előzetesvideo