csütörtök, november 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Jurassic World 2"

Címke: Jurassic World 2

Bár több pletyka is felreppent már a Jurassic World folytatásáról, konkrétumokat - a casting híreken kívül - nem nagyon tudunk róla. Hallottunk már olyat,...

Az utóbbi hetekben egyre többet hallani a Jurassic World folytatásáról. Néhány napja az első rész rendezője és a második társ-forgatókönyvírója, Colin Trevorrow azt nyilatkozta, hogy az új filmben komolyan fognak a foglalkozni a napjainkban egy nagyobb mértéket öltő állatkínzási ügyekkel, ma pedig az új rész rendezője, J.A. Bayona árult el egy fontos részletet:

A Jurassic World folytatása kapcsán már jópár pletykát hallhattunk, tavaly ősszel Colin Trevorrow rendező már tett is egy homályos utalást a franchise jövőjét illetően, ami szerint a technológia kikerülésével akár Dínók-katonák is lehetnek az új filmben.

Amint kiderült, hogy a Jurassic World az összes idei rekordot megdöntve az örökranglista 3. helyére fog érkezni, a stúdió rögtön bejelentette a folytatást. Colin Trevorrow rendező májusban ugyan már bejelentette, hogy nem ő fogja elkészíteni az új részt, de ez nem akadályozta meg benne, hogy néhány, korábban már szóba került tervet megosszon a Wired magazinnal.

Közösségi oldalak

16,231RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,261FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések