szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Jurassic Park"

Címke: Jurassic Park

John Hammond a világ legkiválóbb genetikusai segítségével valóra váltja élete nagy álmát: újraalkotja a jura-korban élt őslényeket, s őslényparkot rendez be egy eldugott szigeten. A park tervezői áttörhetetlen biztonsági rendszert dolgoznak ki a majdani látogatók védelmére. Arra azonban nem számítottak, hogy egyik emberük a konkurencia megbízásából kikapcsolja a rendszert. Az őslények elszabadulnak, s kiderül, hogy sokkal gyorsabbak, intelligensebbek és veszélyesebbek, mint ahogy azt a park megalkotói gondolták.

A Star Wars filmek, a Titanic és a Walt Disney klasszikusok sorozata meggyőzően bizonyítják, hogy bizony érdemes egy-egy régebbi sikerfilmről lesöpörni a port, átkonvertáltatni 3D-be, majd újra a mozikba küldeni - az Universal Pictures eddig csak az asztal széléről nézte, ahogy a többiek eszik a tortát, ám most ő is kér egy szeletet belőle. A stúdió ugyanis bejelentette, hogy már dolgozik az 1993-as Jurassic Park 3D változatán, és 2013 július 19-én, a film 20. évfordulója alkalmából a mozikba is fogja küldeni.

Joe Johnston rendező (Jurassic Park 3, Jumanji) jelenleg új filmjének, a Farkasember-nek a promóciós kampányát végzi, de amikor megkérdezték következő filmjeiről, természetesen válaszolt - és egyike a felsoroltak a Jurassic Park negyedik része. "Úgy tűnik, lesz Jurassic Park 4" - mondta a Boxoffice magazine riporterének."És olyan lesz, amilyet még senki sem látott. El fogunk szakadni az eredeti Jurassic Park trilógiától - tulajdonképpen egy második trilógia fog elkezdődni a filmmel. Teljesen más úton indulunk el, de ez minden, amit elmondhatok."

Közösségi oldalak

16,230RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,249FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés