hétfő, november 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "John Wick 2"

Címke: John Wick 2

John Wick csupán egyet akar: hogy békén hagyják! És milyen jó, hogy nem teszik! A békés nyugdíj nem éppen a bérgyilkos-lét velejárója. Az oroszok az előző részben kihúzták a gyufát, mire John barátunk rövid úton pontot tett az ügy végére - s minden "muszka" homloka közepére! -, ám nincs pihi, most az olasz maffia borítja fel derék bérgyilkosunk bilijét! És hát tudjátok, John mennyire háklis a rendre!

A második adagban a szintén nagy érdeklődéssel várt A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, a John Wick 2 és a talán kicsit szűkebb közönséget lázba hozó Baywatch félperces Super Bowl spotjai láthatók.

Az októberi teaser trailer után elég sokat kellett várni, de végre itt van John Wick: Chapter 2 első teljes előzetese. Az első benyomásunk továbbra sem változott, úgy tűnik, a korábban egyszer bizonyított csapat másodszor is odatette magát. Reméljük, hogy az új rész is hasonló sikereket fog elérni, mint a 2014-es első film.

John Wick újra akcióba lendül! Keanu Reeves a legendás bérgyilkos szerepében tér vissza, aki ezúttal Rómában néz szembe a világ legveszélyesebb gyilkosaival.

Ahogy megígérték, meg is érkezett a John Wick: Chapter 2 első előzetese, és minden jel arra utal, hogy a folytatásnak is sikerülhet megismételni a 2014-es John Wick sikerét: gyönyörűen fényképezett helyszínek és pörgős akciók sorozata vár ránk a jövő februárban mozikba érkező filmben.

A 2014-es John Wick folytatásáról már szinte mindent tudunk úgyhogy épp ideje, hogy valami komolyabb ízelítőt is kapjunk a Keanu Reeves által emlegetett, "új szintre emelt" akcióból.

Úgy tűnik, teljesen megállják a helyüket a John Wick 2-ről eddig napvilágot látott információk, a hivatalos szinopszis ugyanis több ponton is megerősíti ez eddig olvasottakat: John tényleg egy hivatásos bérgyilkosokat tömörítő szervezet ellen fog küzdeni, és tényleg Rómában. Ezúttal azonban nem egy kiskutya, hanem egy régi adósság szólítja harcba az alvilág egykor legendás alakját.

Tavaly októberben már elkezdődött a John Wick forgatása, és decemberben Laurence Fishburne is csatlakozott a stábhoz, ám a Star Wars: Ébredő erő körüli hatalmas felhajtásban valahol elveszett ez a hírmorzsa. Keanu Reeves azonban a közelmúltban az IGN-nek adott egy interjút, amelyben említést tesz Fishburne karakteréről:

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a John Wick volt, ami szinte a semmiből előbukkanva instant akció-klasszikussá nőtte ki magát - a Lionsgate természetesen rögtön elkezdett foglalkozni a folytatással is. Keanu Reeves Knock Knock című új thrillerének bemutatójára készül, de ejtett néhány szót a John Wick 2-ről is.

Februárban már beszéltek róla, most azonban a Lionsgate hivatalosan is bejelentette, hogy folytatást kap a John Wick, ami a tavalyi év egyik igazi meglepetése volt. A 3 hónap alatt és 20 milliós büdzséből leforgatott film remek a kritikák mellett közel 80 milliós összesített bevételt ért el, és elég szép rajongótábort is összeszedett...

A tavalyi év egyik meglepetésfilmje volt a John Wick, ami a nem túl optimista előrejelzések ellenére remekül szerepelt a mozikban és az akciófilmek szerelmeseinek egyik új kedvencévé vált. A film főszerepében Keanu Reeves volt látható, egy legendák övezte visszavonult bérgyilkost alakít, aki elhunyt szerelmétől kapott kiskutyája meggyilkolását követően kompletten felszámolja a világ egyik legveszélyesebb maffiahálózatát. A két rendező a movies.com weboldalnak adott interjúban megerősítette, hogy már elkezdték tervezni a film folytatását is...

Közösségi oldalak

16,223RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,224FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Polszkis: szegény csajszi, 1 szót fog hallani másfél órán keresztül: SZEX 🙂